Buket sonuçtan hiç memnun değil

Türk Hava Yolları Yanlış Bilgilendirilme

31 Aralık 2023 17:15

29 Aralık 2023 - 1 Ocak 2024 tarihleri arasında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Amsterdam'a iki kişilik gidiş-dönüş uçak biletimiz vardı. Gidiş biletinin değişikliği için müşteri hizmetlerini aradık fakat müşteri hizmetleri bilete hiçbir işlem yapılamayacağını, iade edilemeyeceğini, değiştirilemeyeceğini söyledi. Bu sebepten dolayı daha önce belirlediğimiz bir tarihte farklı bir firmayla Amsterdam'a gittik. THY'nin 1 Ocak 2024 tarihli Amsterdam-İstanbul Sabiha Gökçen dönüş biletimiz, gidiş uçağını kullanmadığımız için açığa alınmış. Bunu kullanabilmemiz için müşteri temsilcisi ceza bedellerini ödeyip kullanabileceğimizi belirtti ve eski biletimizde değişiklik yapabilme hakkımızın olduğunu ifade etti. İlk konuştuğumuz müşteri temsilcisinin bize vermiş olduğu yanlış bilgi yüzünden biz gidiş bileti için farklı bir tarihe yeniden bilet almak zorunda kaldık ve gidiş biletini kullanmadığımız için dönüş biletimiz açığa alındı ve bunun için bilet ve ceza bedeli ödemek durumunda kaldık. Bu ciddi mağduriyetimizin önemle çözülmesini rica ediyorum.

03 Ocak 2024 22:30

Firma bana olumsuz yanıt verdi. Bu mağduriyetimin sorumlusu firmadır. Müşteri temsilcisi yüzünden ben hem gidiş hem dönüş bileti almak zorunda kaldım. Telefon kayıtlarının dinlenmesini istiyorum. Bu mağduriyetimin çözülmesini istiyorum. Gidiş biletini kullanmadık diye de biletimiz açığa alınıp hiçbir şekilde bir geri dönüş yok. Bu ciddi mağduriyettir. Büyük firma olup da yolculara verilen değeri gördük.

03 Ocak 2024 00:31

Bize müşteri temsilcisi 2 ayrı görüşmede yanlış bilgi verildiği için yurt dişi Amsterdam -İstanbul gidiş dönüşlü iki kişi toplam 4 biletimiz yandı! Ve bize hiçbir şekilde bilgi verilmedi bir gün öncesinden kendimiz check -in yaparken fark ettik ki biletimiz askıya alınmış! Mecburen çok pahalanan aynı uçaktaki yermizi tekrar satın aldık şikayet belirtmemize rağmen THY tarafından bize dönüş henüz yapılmadı. İnsan emeği bu kadar basit bir şekilde sömürülmemmeli 1 ay boyunca çalışan bizlerin karşılığı olan maddi gelir bu kadar basit bir şekilde ve dilediği şekilde kesme biçme kararı alan THY bunu. Sorumluluğunu almalı aksi takdirde hakkımız olanı almaya olan inancımız yüksek ve adli kurumlarıda bu aşamadan sonra devreye sokacağız!

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
30 Eylül 2023 23:56

Serkan
11 Temmuz 2024 18:32

Beyzanur
21 Ocak 2024 21:30
THY Uçuşumda Değişiklik Yapılmıyor
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
21 Ekim 2024 18:49
THY Bilet Değişikliklerinde Yüksek Ücretlendirme Sorunu
Fadime sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Tarihe Alınan Bilet İçin Çözüm Bulunamaması

Fadime