THY'nin Koltuk Değişikliği Ve Aile Ayrımı Sorunu

09 Kasım 2024 15:31

Yarın THY ile Milano uçağım var. Uçak biletini yaklaşık 1 ay önce aldım. Aile olarak eşim ve oğlumla seyahat ediyoruz. Ekstra para ödeyerek diz mesafesi uzun olan ön sırayı aldım üçümüze de. Bu sabah uyandığımda bir SMS geldi ve benim koltuğumun operasyonel nedenlerden 6G'den 13G'ye alındığını öğrendim. Eşim ve oğlum aynı kalmış. THY'yi aradım, böyle bir şey var ben ailemden ayrılmak istemiyorum, onlarla birlikte uçmak istiyorum dedim. Onların yerlerini değiştirirsek yalnız koltuk için ödediğiniz ücreti geri iade etmeyiz dediler. Ne demek böyle bir şey olabilir mi dedim? Siz kendi başınıza benim ekstra para ödeyerek aldığım koltuktan kaldırıp ailemden ayırıyorsunuz ve onlarla birlikte oturmak istediğimde de iade yapmıyorsunuz. Olacak şey mi dedim? Prosedür böyle, bildirim açın dediler. Bildirim açtım ve gene aynı şey söylendi.
Bu kabul edilebilir bir şey değil. Operasyonel nedenleri anlıyorum, ama bizi başka sıraya alırsın. Üçümüzü de değiştirirsin ve iademizi yaparsın. Aileyi ayırmak doğru bir şey değil. Her şeyi geçtim bu biletler aynı PNR ile alınmış biletler. Ayrıca ben Elite Plus statüsündeyim. Kimse yardımcı olmuyor. Ne iademi yapıyor ne de çözüm sunuyor.

Benim burada suçum nedir? Parasını ödeyen benim ama mağdur olan da benim. THY bu mağduriyeti gidermeli.

THY, 8 Yaşındaki Çocuğu Ailesinden Ayırdı Ve Ekstra Ücreti İade Etmedi

Zeynep
02 Temmuz 20:44

Nural
10 Kasım 2023 22:36
THY Koltuk Parası
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Türk Hava Yolları Bana Parayla Sattığı Koltuğu Başkasına Veriyor

01 Ağustos 2024 14:47
Türk Hava Yolları Bana Parayla Sattığı Koltuğu Başkasına Veriyor
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
14 Temmuz 2024 21:39