Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

THY'NİN CHECK-IN Ve Rötar Saçmalığı

24 Haziran 2024 14:51

ETS Tur üzerinden 27.11.2023 tarihinde Antalya için otel ve THY gidiş dönüş uçak bileti rezervasyonu yaptırdık ve 24.06.2024 tarihi için tatil planı oluşturduk. Biletleri almamızdan bu tarihe kadar İstanbul-Antalya yönüne 24.06.2024 saat 10:10 olarak aldığımız uçuş defalarca değiştirilerek 14:05'e kadar ertelendi (uçuş kodu: 2416). Bugün havaalanına gittiğimizde ise (check-in ile ilgili hiçbir mesaj, uyarı vs. gelmemesine rağmen) online check-in yapılmadığı için uçakta yer kalmadığı söylendi. Bunu söylediklerinde ise uçuşa daha 3 saat vardı. Bunu da zar zor çözdük (2 kişi ayrı ayrı oturarak). Şimdi de son uçuş saat 14:45 olarak yine rötar yaptı. Benim Antalya'da kalacağım otelin geceliği 40 bin lira ve bu durum yüzünden bugün tamamen çöp oldu. Madem operasyonunuz bu kadar yetersiz, neden 7 ay öncesinden bilet satıyorsunuz? İnsanların sizin sisteminizi ezbere bilmek gibi bir zorunluluğu yok. Madem bir bileti birden fazla kişiye satıyorsunuz, neden online check-in yapılması gerektiğini müşterilerinize iletmiyorsunuz? Sorsanız ülkenin en büyük kuruluşu, sonuç bu. Uçağa gitmek için çıktığımız saat 11'de araçla yola çıksaydık 2 saate Antalya'daydık zaten. Yazıklar olsun.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
28 Haziran 2024 13:02
THY Maddi Manevi Mağduriyet Yaşattı
Evrim sonuçtan hiç memnun değil

Evrim
10 Haziran 2024 15:32

Herdem
06 Ekim 2023 10:55
Tayip sonuçtan hiç memnun değil

Tayip
22 Temmuz 2024 21:34