Ecem
25 Temmuz 2023 16:31

Turk Havayolları TK1983 sefer numaralı 23.07.2023 uçuşunda İstanbul Havalimanı'ndan London Heathrow Havalimanı'na uçuşumu gerçekleştirdim. Uçuşum esnasında yemek servisi yapılırken koltuğumun orta sıraya yakin olması sebebi ile yemek opsiyonlarından birisi tamamen tükenmişti, sadece köfte alabiliyordum. Normalde asla tercih etmem fakat bilinen bir marka olması sebebi ile bir sıkıntı olacağını düşünmedim. Hostes hanim en üstteki, folyosu yarısına kadar açılmış, yiyecek buz gibiydi, suyun üzerinde pütürlü bir şeyler olan tepsiyi bana uzattı, suyu içmedim ama yemeğimi yemek durumunda kaldım çok ac olduğum için ama keşke yemeseydim.
Yemeğimin yarısına geldiğimde sebzelerin üzerinde üçgen seklinde ucu sivri bir plastik parçası ile karşılaştım. Hostes hanimin yanına arka tarafa tepsimi götürdüğümde ise 'Aaaa, öyle mi? Kabin amiri bunun fotoğrafını çekip bildirir' dedi ve bitti. Yer numaram alınmadı, bir özür dilenmedi, hiçbir şey.
Daha sonrasında cay servisinde verilen çayın tadının korkunç derecede kotu olduğunu anlayıp bir Yudum almadan bıraktım ve yolculuğun kalan kısmında uyumaya karar verdim.
Uyandığımda korkunç bir titreme, bas ağrısı ve karin ağrısı ile uyandım. Pasaport sırasında ayakta durmakta dahi korkunç güçlük çekiyordum. Evime vardığımda ise midemin ve bağırsaklarımın bozulduğunu fark ettim ve 2 gündür midemde kramplarla isimden izin alıp evimde acı çekiyorum. O gün içerisinde başka hiçbir şey yemediğim için başka bir yerden kaynaklanması imkansız olan bir gida zehirlenmesi yaşıyorum.
Yarin da geçmemesi halinde doktora gitmek durumunda kalacağım.

Sevil
30 Mayıs 2023 02:18

Uçakta Sunulan Tavuk Köftesi Hayal Kırıklığı Yarattı

İzzy
23 Eylül 16:02
Uçakta Sunulan Tavuk Köftesi Hayal Kırıklığı Yarattı
Ela sonuçtan hiç memnun değil

Ela
14 Ekim 2023 22:19

Gürsoy
03 Aralık 2023 05:43
Mine sonuçtan hiç memnun değil

Mine
22 Kasım 2023 23:02