THY Yanlış Bilet Alma

Cem
06 Kasım 2023 21:56

30 Ekim 2023 saat 23.35'te İstanbul'dan Gaziantep'e uçak bileti satın aldım. Ancak satın aldıktan sonra normalde tercih ettiğim saat olan 19.40 saati yerine 22.55'e uçak bileti aldığımı fark ettim. Bunu hemen fark ettiğim için peşi sıra müşteri hizmetlerinizi arayarak saatin değiştirilmesini istedim. Ancak yardım edemeyeceklerini söylediler. Bu hata app üzerinden yanlışlıkla yapılmış bir hataydı ve hemen kurumu aradım. Mail atın dediler mail attım. Bana verilen yanıtta biletinizi iptal edin yeni bilet alın dendi. Ancak geçen zamanda yeni almak istediğim biletin fiyatı 400₺ artmıştı. Ayrıca bana yanlışlıkla aldığım bileti iptal edin dediler. Ancak iptal etmek istediğimde sistem buna müsaade etmedi. Yine mail attım. Sonuçta bana geri bildirim verene kadar günler geçti ve sorunum hiçbir şekilde çözülmedi. Bir hatanın bedeli bu kadar olmamalı. Sizleri hemen aradım. Yardım edebilirsiniz. Çok zor bir işlem değil art niyetli bir durum değil. Müşteri memnuniyeti bu kadar önemsiz olmamalı. Mağdur oldum ve çok gereksiz bir şekilde. Hoş değil. Bu tarz hatalar için bazı opsiyonlarınız olmalı.

Eymen
27 Kasım 2023 13:26
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Biletleme Esnasında THY'nin Gece Yarısından Sonraki Uçuş İkaz Etmemesi

Gökhan
26 Aralık 2023 10:40
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
21 Ekim 2023 13:24
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
15 Ekim 2024 21:11
Asiye sonuçtan hiç memnun değil

Asiye
18 Kasım 2023 14:27