THY Uçuşa Alınmama Ve Biletin Açığa Alınması!

Özge
28 Ekim 2023 12:09

THY ile 10.10 AYT-İstanbul ve İstanbul-Napoli uçuşuna bilet aldım. İstanbul-Napoli uçuşum 11.10'a yanlış alındığı için 10.10 olarak revize edip farkını ödeyerek değiştirdim ve dönüş uçağıma dokunulmamasını istedim. AYT İstanbul uçuşum tehirli olduğu için 17.20 İstanbul-Napoli uçuşuna yetişemem diye 14.30 olan ve 16.30 kadar tehirli olan uçuş yerine bir önceki uçuşa alındım. Check-in esnasında bu durum kendi sistemlerine girilmediği için beni 14.30 uçuşuna da katılmadığım düşüncesiyle biletimi açığa almışlar sanıyorum. Tamamen kendi hataları sebebiyle dönüş uçuşumu da açığa alan THY bana kesinlikle yardımcı olmadı. 12.10 Napoli-İstanbul check-in esnasında biletimin olmadığı söyleyen yetkili sıradaki uçuşun saat 19'da olduğunu söylemiş, ekstra fark almak istemiştir. Ve yarım saat telefonda beni bekletip vakit kaybına sebep olmuştur. Ve bu esnada check-in kapanmıştır. Oradaki İtalyan başka bir bilet yetkilisi bana yardımcı olarak o uçuşa check-in kapanmasına rağmen girmemi sağladı. THY bana orada yardımcı olmayarak orada bir takım rezillik yaşamamı sağladı. Ve neredeyse 33 bin verdiğim bilet için mil girişi sağlamaya çalışıyorum. AYT-İstanbul ve İstanbul-AYT girişi yapabiliyorken bilet numarası tutarken Napoli uçuşlarım için aynı numara bulunamadı diyor. Kendileri uçuşumu açığa alıyor. Sistemlerine girmiyorlar. Sorunu ben yaşıyorum. Mil girişinde de yardımcı olmuyorlar. Ve saçma özür maili atıyorlar. İlk defa THY'den nefret ettim.

Ömür
08 Kasım 2023 15:45
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
15 Haziran 2023 17:13
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
28 Haziran 2024 23:28
THY Ödeme Ekranındayken Fiyat Güncellemesi Yaptı
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

THY Bilet Değişiklik Ücretleri Ve No-Show Cezası Mağduriyeti

Pınar