Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Tuğrul
29 Şubat 2024 16:02

1/10/2023 tarihinde THY ile İstanbul'dan Elazığ havalimanına uçuş aldım. Uçuşum önce 01:30 dakika ertelendi arkasından 01:00 saat daha ertelendi. Tekrar kapıya gittiğimizde bu seferde uçuşu iptal ettiklerini söylediler.

Bunun üzerine THY tazminat talebinde bulundum hava koşullarını öne sürerek ödeme yapmayı red etti. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne şikayet ettim ve inceleme sonucunda tazminat ödenmesini karar verdiler.

THY mail adresime ödeme işlemi için mail gönderdi. Online ödeme sayfasında banka hesap bilgilerimi girdim işlemi tamamladım. İşlemin başarılı şekilde kaydedildiğine dair mail geldi ardından ödemeniz sistemden kaynaklanan hata yüzünden yapılamamıştır diyerek ödemeyi hesabıma geçmediler.

Müşteri hizmetlerini aradım tekrar talep açmamı istediler. Aynı gün talebi açtım THY beni tam 17 gündür bekletiyor. Benden kaynaklı olmayan bir hatadan dolayı ben niye uğraşıyorum. Kurumun sistemlerini takip eden personel yok mu? Ödeme sistemi alıyorsa kontrol mekanizması koyarsın işlemi tekrar sıraya alır. Koskoca kurumun sistemleri bu kadar basit olamaz. Ben burada art niyet ararım. Parayı ödememek, geç ödemek için ellerinden geleni artlarına koymuyorlar.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

THY Türk Hava Yollarımı Uçuşumu Sebepsiz Bir Şekilde İptal Etti.

Gökhan
21 Aralık 2023 12:03
Cafer sonuçtan hiç memnun değil

THY'nin Tazminat Ödemesi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Cafer
27 Ocak 01:28
Berre sonuçtan hiç memnun değil

Berre
31 Temmuz 2023 00:31
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Tufan
20 Eylül 2023 18:32