THY Seyahatim De Valizim Kırıldı

THY Seyahatim De Valizim Kırıldı
Kadir
10 Ağustos 2023 11:54

05.08.2023 İstanbul TK7414 Trabzon seyahatimde valizimi alırken kırık olduğunu fark ettim THY valizimi ilgili birime gösterdim tutanak tutulup resimleri çekildi yetkili personel şu anda elimizde kabin boy valiz olmadığından size valiz veremeyiz fakat pazartesi 07.08.2023 tarihinde valiz gelecek gelip alabilirsiniz dendi bende Trabzon da yaşamadığımı Rize'ye tatil amaçlı geldiğimi belirttim bunun üzerine yetkili Rize havalimanından size verdiğim evrakla valizinizi alabilirsiniz dedi. 08.08.2023 tarihinde Rize havalimanına gittim ve ilgili birime 30 dakika uğraşla ulaştım evrakımı verdim fakat yine Rize havalimanında kabin boy valiz olmadığını ve orta boy valiz teklif etmesi ve işin tuhaf kısmı eski kırılan valizi benden istedi. Kırılan valizim olmadığı takdirde size yeni valiz veremem dedi. Tutanak tutulurken tarafıma kırılan valizi teslim etmeniz gerekir diye bir açıklama yapılmadı ve ben valizimi tatilimi yapacağım yere geldiğinde çöpe attım kırık valizi tekrardan kullanma şansım olmadığı için attım şimdi tatilimi bölüp 40 km yol kat edip valiz almaya gittim ama elim boş kaldı valizimden oldum. Tatilimi böldüm ve şimdi bir valiz için tatilimi tekrar bölüp uğraşmam gerekiyor. Thy gibi marka değeri yüksek türkiyemizin gururu bir marka beni mağdur etti. İlgili birimlere ulaşır ve benim gibi başkaları da bu şekilde mağdur olmaz

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
11 Ocak 2024 21:51
THY Yırtılan Bagajı Ödememek İçin Her Yolu Deniyor
THY Yırtılan Bagajı Ödememek İçin Her Yolu Deniyor
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Emel
24 Eylül 2024 12:45

Gülhan
18 Ekim 2023 17:32
THY Valiz Hasar Mağduriyeti Oluşturması
THY Valiz Hasar Mağduriyeti Oluşturması
Göker sonuçtan hiç memnun değil

Göker
28 Eylül 2023 20:54