Serenay sonuçtan hiç memnun değil

THY Müşteri Hizmetleri Sıkıntısı

Serenay
23 Ağustos 2023 11:50

Türk Hava Yollarından 25 Ağustos 2023 tarihi için biriken millerim ile bilet satın almıştım fakat uçağım iptal oldu. Bende ücretsiz değişiklik hakkımı kullanarak bilet saatimi değiştirmek istedim. Uygulama üzerinden yapmak istediğim zaman tüm uçaklar dolu olarak görünüyordu ama tekrar bilet al dediğim zaman ücretini ödeyerek alabiliyordum. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım ve bilet saatimi değiştirmek istediğimi söyledim. Bana bunun mümkün olmadığını millerimi ve ekstra ödediğim ücreti iade edebileceklerini, millerimin ve ücret iademin 72 saat içerisinde gerçekleşebileceğini ve 1500 TL ödeyerek yeni bilet alabileceğimi söylediler. O an işim olduğu için konuşmaya devam edemedim ve telefonu kapattım. Tekrar müşteri hizmetlerini aradığımda başka biriyle görüştüm ve o kişi bana biletimin saatini sıkıntı olmadan değiştirebileceğini söyledi ve sağ olsun değiştirdi. Müşteri hizmetleriniz nasıl farklı şekilde hizmet verebiliyor? Telefonu kapatıp tekrar aramasaydım yeni bilet almak zorunda kalacaktım. Ben her hafta THY'den bilet alan biriyim bu şekilde sıkıntılar yaşamak insanı üzüyor. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
15 Haziran 2023 17:13

Nursen
28 Kasım 2024 23:28
Ozge sonuçtan hiç memnun değil

Ozge
26 Ağustos 2024 19:31
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 16:44
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
17 Kasım 2023 14:05