Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

THY Kedi Sorunu Hk.

Çağrı
31 Mart 2024 17:26

09.04.2024 tarihinde İstanbul-Adana güzergahı için uçak bileti satın aldım, bilet numarası: 2352218271047. Evcil hayvan taşıma kuralları ve taşıma çantası ile ilgili bilgileri inceledim. Olası bir aksiliğe karşı yeni bir soft çanta satın aldım. Web sitesinde, uçuştan 24 saat öncesine kadar evcil hayvan için başvuru yapılabileceği belirtilmişti. Herhangi bir sorun yaşamamak için uçuştan iki hafta önce müşteri hizmetlerini arayarak kedimin kilosunu ve çanta ölçülerini sordum. Her şeyin uygun olduğu ancak uçuşta kedi onayının bulunmadığı bilgisi verildi ve bilet satış birimiyle görüşmem gerektiği söylendi. Bunun üzerine İstanbul Havalimanı'ndaki bilet satış ofisine gittim ve orada da kedim için uygunluk olmadığı ifade edildi. Sebebini sorduğumda, personelin bu bilgiye erişiminin olmadığı ve G21 Pet kabul bölümüne başvurmam gerektiği belirtildi. Oraya gittiğimde yine kedim için uygunluk olmadığı söylendi. Şimdi, sebebini açıklayamayan personelinize dayanarak, kedimin neden kabul edilmediğini tekrar soruyorum. Kedim 3.8 kilogram ağırlığında, taşıma için uygun, aşıları tamamlanmış ve çipli bir kedi. Bana, uçuş günü yanınızda getirirseniz belki kabul edilir gibi mantıksız bir öneri yapıldı. Biletin iptal edilebileceği, ancak ücretten kesinti yapılacağı söylendi. Sanki bir suç işlemişim gibi davranılıyor. Uçuşuma 9 gün kala hâlâ bir çözüm yolu bulunacağına dair umudumu koruyorum.

Çağrı
02 Nisan 2024 16:38

Hala bir Allah'ını kulu aramadı güya dünyada Pet dostu 4. Firma bir çözüm yok

Tutku sonuçtan hiç memnun değil

Tutku
26 Şubat 2024 05:50

THY Evcil Hayvan Ekleme Sorunu Nedeniyle Bilet İptalinde Yaşanan Mağduriyet

Ali
06 Haziran 22:26

Nur
14 Ocak 14:11
Kedilerimle Uçuşta Yaşanan Haksız Engelleme

THY Evcil Hayvan Hakları İptali Ve İade Sorunu!

Kübra
10 Ocak 16:07