Cem sonuçtan hiç memnun değil

THY İstanbul Havalimanı'nda Valizim Parçalandı

Cem
02 Kasım 2023 14:34

25 Ağustos'ta İstanbul Havalimanı'ndan İngiltere Gatwick'e uçuşumuz sonrasında valizimizi parçalanmış olarak teslim aldık. Tekerleğin olduğu parça kısmından kocaman bir parça kopmuş, neredeyse eşyalarım bu aralıktan düşecek şekilde teslim aldım valizimi. Havalimanında ilgili bölüme gittim, onlar da valizimi görüp tutanak tuttu ve bu tutanağı sisteme yükledi. Bir hafta içinde THY sizinle iletişime geçip valizinizin yenisini verir ya da parasını ödeyecek dedi. 1 ay bekledim, kimse iletişime geçmedi. Bunun üzerine THY'nin web sitesinden ilgili bölüme tutanağı da yükleyerek durumumu yazdım. Tutanak olmasına rağmen benden valizin resimlerini, 4 yıl önce aldığım valizin faturasını istediler. Valiz kullanılmaz durumda olduğu için atmıştım, UK'ye taşınırken fazla eşya koyabilmek için aldığım büyük boy valizin faturasını da saklamadım doğal olarak. Ben nereden bileceğim valizimi parçalayacak kadar fırlatıp kıracak hayvan beslediklerini, yoksa faturasını atmazdım. Anlamadığım havalimanında ilgili memurun görüp hazırladığı ve sisteme yüklediği tutanak neden kabul olmuyor da sürekli benden tuhaf isteklerde bulunulmaya devam ediyor. Bana hala konu araştırılıyor, Gatwick Havalimanına soracağız diye bilgi e-mail gönderiyorlar. Hiçbir işimizi küfür ve hakaret olmadan çözemiyoruz. Biliyorum ki bu ahlaki olmayan THY bana paramı ödemeyecek, benim durumuma düşmeyin, yoksa siz de bu açlardan paramızı alamazsınız.

Özgür
28 Şubat 2024 14:14

Fatih
29 Ağustos 2023 00:55
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Yeliz
17 Haziran 2025 11:32
THY Bagaj Hasarında Çözüm Yerine Müşteri Mağduriyeti Yaşattı
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
13 Ağustos 2023 22:43