THY İnsanları Mağdur Eden Dünya Markası!

Hakan
06 Temmuz 2024 20:21

03.07.2024 günü İstanbul-Mardin 11.20-13.20 tk2676 gidiş ve 06.07.2024 günü Mardin-İstanbul tk2679 20.10-22.55 dönüş şeklinde Türk Hava Yolları resmi internet sitesinden gidiş dönüş şeklinde rujens PNR numaralı biletlerimi h**** (kendim) ve m****** (eşim) adına satın aldım.

03.07.2024 günü saat 10.40'ta İstanbul Havalimanı'nda olmama rağmen gişe görevlisi tarafından şahsıma bagaj alımı kapandığı için check-in işlemlerinin yapılamayacağı, konu ile ilgili bilet satış işlemlerinin bulunduğu gişelere yönlendirildim.

Bilet satış işlemlerindeki görevliye mağdur olmamak adına Mardin Havalimanı'na en yakın Havalimanı olan Şırnak Havalimanı için gidiş bileti satın almak istediğimi söylememe rağmen, buradaki bilet kesen görevli benim haberim, isteğim, iznim ve hiçbir bilgim olmadan, 06.07.2024 Mardin-İstanbul tk2679 20.10-22.55 dönüş biletimi de iptal edip, beni bilgilendirmeden sadece İstanbul-Şırnak arası biletimi kesip, benim Mardin'den döneceğim tarihteki biletimi iptal ettiğini söylemedi.

Ben şu an yani 06.07.2024 günü saat 18.45'te Mardin Havalimanı'nda uçağım için check-in yapmak istediğim esnada görevliler tarafından uyarılarak öğrenmiş bulunuyorum. Şu an bu uçakta yer olmadığını, yedek yolcu olarak kayıt edilebileceğimizi ancak bunun garanti bir uçuş olmayacağını ve yedekten gelse bile ücret ödenmesi gerektiği tarafıma söylendi.

Bu konuyu buradaki bilet satış görevlilerine de aktardığımda 'sizi İstanbul Havalimanı'ndaki bilet satıştakiler mağdur etmişler, şikayette bulunun' dediler ve benimle ilgili yapılan işlemlere ait üzerinde bilet numaraları içeren a4 kağıdı verdiler. Ayrıca 444 0 849 numaralı THY müşteri hizmetleri ile yaptığım 06/07/2024 -18.52'den itibaren yaptığım ve kaydedildiği söylenen telefon görüşmesinde de benim mağdur olduğum ve bana yapılan işlemlerin hatalı olduğu müşteri hizmetleri tarafından dile getirilmiştir.

Ben bugün bu havalimanında kaldım ve İstanbul'a gidemedim. THY personelinin hatalı işlem yapmasından ve bana bilgi vermemesinden, eksik bilgilendirmeden dolayı bugün burada kalacak yeri bulma sıkıntım dahil eşimle birlikte birçok mağduriyet yaşıyorum. Çalışanlarınız insanlarla konuşmaktan aciz durumda. Bu konuyla ilgili avukatım vasıtasıyla tüm yasal haklarımı kullanacağımı belirtiyorum.

Zannetmiyorum ama kendisini dünya çapında marka olarak tanıtan THY bana bu konuyla ilgili geri dönüş yapıp mağduriyetimi giderirse ki bu saatten sonra mağduriyetim hiçbir şekilde giderilemeyecek, geri dönüş bile yapacağınızı zannetmiyorum.

Adile
28 Haziran 2024 00:34
Süheyla sonuçtan hiç memnun değil

Süheyla
19 Ocak 2024 21:28
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Berkay
28 Mart 2025 17:06
Erkan sonuçtan çok memnun

Erkan
06 Şubat 2024 14:22
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 10:19
Türk Hava Yolları Bilet Saati Değişikliğinden Yasana Mağduriyet