Tuba sonuçtan hiç memnun değil

THY İle Evcil Hayvan Seyahati Kabusu

04 Eylül 2024 15:31

THY aracılığıyla golden retriever köpeğimle İstanbul'dan ABD'ye uçmak istedim. Müşteri hizmetlerini arıyoruz, hiçbiri yardımcı olamadı. Geri bildirim yapın, form doldurun deyip durdular ve gelen cevaplar hep aynı ve otomatik oldu. Müşteri hizmetleri, teknik sorun var, evcil hayvanınızı ekliyoruz, siliniyor, biz bir şey yapamıyoruz diyor. Rezervasyon onayı için köpeğinizin bilgilerini maile gönderin dediler. Gönderdik ve cevap dahi gelmedi, 2 hafta bekletip oyaladılar. Uçuşa 1 gün kala tekrar aradık ve uçağınızda köpek için yer yok dendi ve 2 tane bilet yaktık, köpeğimiz bizimle seyahat edebilsin diye ve buna rağmen hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Sorunumuzu çözemediler. Bugün uçuşumuz vardı, köpeğimizi tüm belgeleriyle getirdik ve uçuşumuzu gerçekleştirdik. G kapısından köpeğimizi aldılar, rezervasyonumuz yoktu (müşteri hizmetleri köpeğimizi ekleyemediği için), biletleme işlemi uçuş günü gerçekleşti.

04 Eylül 2024 15:02

Bugün uçuşumuz vardı köpeğimizi tüm belgeleriyle getirdik ve uçuşumuzu gerçekleştirdik. G kapısından köpeğimizi aldılar rezervasyonumuz yoktu (müşteri hizmetleri köpeğimizi ekleyemediği için) biletleme işlemi uçuş günü gerçekleşti aynı sorunu yaşayanlar için bilgi olsun istedim

Yorumlar (5)

Sevgi
Sevgi

Merhaba bende aynı zorlukları asarak hem benim hem de köpeğimin bileti ödeyerek aldım. Sizden hem İstanbul. Havalimanında hem de Los Angeles havalimanında ki süreçlerde mikroçip kontrolü okutularak yapılıyor mu onu öğrenmek istiyorum çünkü bizim çip zaman zaman okunmuyor manyetiginde bir sorun var sanırım şimdiden teşekkürler.

Benzer Şikayeti Var

Geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Peki Amerika'ya indiğinizde nasıl bir prosedür izlediler? Evcil hayvan kargo olarak geçiyor gümrük ödemeniz gerekiyor diyenler var, siz bir ödeme ve evrak sürecine girdiniz mi yoksa direkt alabildiniz mi çocuğu uçaktan inince?

Tuba

Merhaba, uçuş günü sabah kennel Club'a rezervasyon oluşturmuştuk sadece bunun ücretini Club'a online ödedik inince başka ödeme yapmadık. (1800 dolar tuttu son gün rezervasyon yaptığımız için) Zaten ne kadar tutacağının bilgisini veriyorlar. Los Angeles'a inince bavulların alındığı yerden köpeğimizi aldık görevliyle beraber gümrük kısmına gittik orada köpeğimizin evraklarına baktılar ve sonra kendileri götürüyorlar Club'a. Biz akşam inmiştik, ertesi gün öğle saatinde köpeğimizi alabileceğimizi söylediler ve gidip o saatte oradan aldık.

Benzer Şikayeti Var

Merhaba, bizde aynı sorunu yaşıyoruz jfk uçuşumuzu iptal etmek zorunda kalıyoruz devamlı. Bizim öğrendiğimiz kadarıyla Amerika kargo şirketi aracılığıyla evcil hayvan uçuşu kabul ediyor yönünde ve hatta şu an firmalar onunda belli bir süre kadar durdurulduğunu söylüyor. Kargo şirketleri 5bin dolar gibi rakamlar istiyorlar, bu çok mantıksız. Siz bilet ve rezervasyon işlemi yapmadan nasıl yapabildiniz bu uçuşu? Çok sevindim bu arada sizin için

Tuba

Merhaba, riske atıp gittik rezervasyonsuz bir şekilde köpeğimizin tüm onaylı belgeleride getirdik ve biletimizi aldık çünkü mağdur etmiş olurlar almak zorundalardı. Havayolunda çalışan bir tanıdığımız bu şekilde bilgi verdi gidin almak zorundalar almazlarsada başka bir uçakla göndermek zorundalar dedi çünkü müşteri hizmetleri bunu söylemiyormuş sorumluluk almamak adına bizde şansımızı denedik ve bir sorun çıkmadı, teşekkürler🙏🏻

Melis
03 Mart 2024 01:10
Türk Hava Yolları Bilet İadelerini Vermiyor!

THY'nin Evcil Hayvan Politikası Mağduriyeti

Nergiz