THY Hizmet Kalitesindeki Düşüklük

Halil
14 Ekim 2023 17:41

6.10.2023 tarihinde TK1937 İstanbul Brüksel uçuşumda valizimi kıran THY zararı tanzim etmiyor. Etmediği gibi Brüksel'de çanta tamircisi bulup yaptırmam gerektiğini ve faturasıyla tamir işlemini tanzim edebileceklerini söylüyorlar. Peki neyi söyleyemiyorlar? Tabii ki de Brüksel'de valiz tamircisi olup olmadığını ve varsa adresini :). Kısacası THY kırar, müşteri gider yaptırır diyorlar. Valizini kırdıkları yolcunun bilmediği bir şehirde nasıl valiz yaptıracağı, buna vakti olup olmadığı veya kırık valizle nasıl ve ne kadar mağdur ettikleri umurlarında değil. Umursadıkları tek şey süreci yıldırma politikasıyla sonlandırmak:). Kırık bir valizle Brüksel'de beni rehin bıraktığı için THY çok teşekkür ederim:)

Ben üstüme düşeni yaparak, Brüksel havalimanında kayıt oluşturdum (takip no: BRUTK28816). Oradaki personel valiz tanziminin Brüksel'de mümkün olamayacağını söyleyip, THY gibi bir firmanın müşterisini mağdur etmeyeceğini, yeni valiz almam gerektiğini söylediler. Ben de güvenip gidip yeni valiz aldım (mecburen).

Aslında konu valizin kendisi veya bedeli de değil. Ancak böylesine büyük bir operasyon yöneten bir firmanın yaptığı işin sorumluluğunu almaktan kaçınmak için verdiği komik tavsiyeler (valiz tamir ettirme gibi) bilinsin istiyorum.

Son olarak çok yüksek bütçeli reklamlar, sponsorluklar yerine THY'den ilk önce müşteriyi anlayan ve öyle muamele eden müşteri hizmetleri personeli istihdam etmesini rica ederim. Kimsenin ekmeğiyle oynamak istemediğim için personelin adını saklı tutmak istiyorum.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
20 Mayıs 2024 15:30
Türk Havayolları Valiz Hasarı
Türk Havayolları Valiz Hasarı
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih
08 Haziran 2024 13:01
Turk Hava Yolları Kirik Valiz Mağduriyeti
Turk Hava Yolları Kirik Valiz Mağduriyeti
İkbal sonuçtan hiç memnun değil

İkbal
30 Eylül 2023 10:04

Gülhan
18 Ekim 2023 17:32
THY Valiz Hasar Mağduriyeti Oluşturması
THY Valiz Hasar Mağduriyeti Oluşturması
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
14 Aralık 2023 14:12