THY Hizmet Bedelini Sonradan Bilgilendirdiniz

THY Hizmet Bedelini Sonradan Bilgilendirdiniz
15 Mayıs 2024 00:13

Merhaba, 7 Mayıs saat 14:15 sularında sitenizden son 12 saat içinde sadece 490 TL kesinti yaparak iptal edebileceğim bir bilet satın aldım ve telefonla da bunu teyit etmiştim. Aynı zaman diliminde sizleri aradım ve tutarları onaylattım. Şimdi ise iptal etmek istediğim bilet için 900 TL hizmet bedeli ödemeden iademin yapılmayacağını söylüyorsunuz. Her seferinde farklı bir cevap alıyorum. 490 TL kesinti yapılacağını göz önünde bulundurarak bilet aldım ve şimdi ekstra bir hizmet bedeli talep ediyorsunuz. Bu durumu sonradan nasıl belirtebiliyorsunuz? İnsanlar bu bilgiye göre karar veriyorlar. Üstelik son 12 saat içinde iptal için 490 TL kesinti yapılacağı belirtilirken, hizmet bedeli hakkında bilgi verilmiyor. Yaptığınız bu hareket, firmanızın güvenilirliğine yakışmıyor. Müşteri hizmetlerindeki N*** Hanım'ın 'parayı cebimize atmıyoruz' şeklinde kaba bir cevap vermesi de anlayışsızlığın bir göstergesi. Yardımlarınızı ve kurumsal davranışınıza uygun bir geri dönüş bekliyorum. Lütfen unutmayın ki kimse parayı kolay kazanmıyor.

15 Mayıs 2024 17:38

Geri dönüş bile yapmıyorsunuz

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
19 Mayıs 2024 11:52
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
26 Haziran 2023 23:03

Remzi
21 Aralık 2023 16:44

THY Bilet İptalinde Kişi Başı Kesinti Bilgisinin Eksikliği Mağduriyet Yarattı

Özlem
20 Ağustos 2025 03:18
thy-bilet-iptalinde-kisi-basi-kesinti-bilgisinin-eksikligi-magduriyet-yaratti-2.jpg
thy-bilet-iptalinde-kisi-basi-kesinti-bilgisinin-eksikligi-magduriyet-yaratti-1.jpg

Kevser
26 Ekim 2023 22:24