Selma sonuçtan hiç memnun değil

Selma
02 Şubat 2024 23:42

25 Ocak'ta Almanya fuarına gitmek için Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 11:40 uçağı ile yola çıktık. Çok şükür sıkıntısız vardık, ancak kiralık uçakta THY uçağı kalmamıştı. Sonra Frankfurt Havalimanı'nda bavullarımızı almak için ilgili yere gittik, ancak bir bavulumuz eksikti. Hem de ayakkabı ve mont bavulumuz; malum Almanya çok soğuk bir ülke. Her neyse, bekledik ama ne arayan var ne soran. Arıyoruz, cevap yok; anlayacağınız soğukta hasta olduk. Mont olmayınca bugün, yani 2 Şubat 2024'te İstanbul dönüşümüz için 16:30'da uçuşumuz vardı. Saat 13:00'te Düsseldorf Havalimanı'na geldik. Uçak iki kez birer saat rötar yaptı. 'Neyse' dedik, 16:30'da olan uçağa 18:30'da bindik, sonra 1 saat uçağın içinde bekledik. Aaa ne oldu? Uçak arıza yapmış, uçuş iptal. 'Neyse' dedik, yine bir hayır vardır. İndik, 1 saat de pasaport kuyruğunda bekledik. Geçtik şükür, ama tam 1 saati aşkındır bavullarımızı bekliyoruz. Biri lütfen ilgilenebilir mi artık? THY'den sıkıldım, sürekli bir mağduriyet yaşıyorum ve ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Günlerdir soğukta fuara gidip gelmekten sırt ağrısından nefes alamıyorum. Bugün uçuş iptal ama yarına gider miyiz, kalır mıyız bu gece, bize yatacak bir yer verirler mi, o bile meçhul. Çünkü biz hala bavul bekliyoruz.

Şule sonuçtan hiç memnun değil

Şule

THY Zarar Ettirin İnsanları Mağdur Eder
THY Zarar Ettirin İnsanları Mağdur Eder

Yeşim
16 Nisan 2024 11:45
Feride sonuçtan hiç memnun değil

Feride
06 Temmuz 2023 22:58