Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

THY Hayatımın En Kötü Uçuşu!

08 Ağustos 2023 13:18

07.08.2023 tarihli TK 7263 Adana-İstanbul uçuşu hayatımın en kötü uçuşu olup, detaylı olarak yaşadıklarımı anlatacağım. Uçuş kalkış saati 22:20 idi. Alanda beklerken 22:40'a çıkarıldı. Sonra tekrar rötar yedi 23:00 'e alındı kalkış. Bu arada Anadolu Jet ama THY olarak lanse ediliyor. Anadolu Jet THY'nin alt markası. Neyse bindik uçağa. Herkes gergin sinirli. 8. Sırada oturuyorum.

1. Sıra yanı en önde bir köpek ve yeni doğan bebek var. 10 ve 11. Sıralarda hiç susmayan 7-8 yaşlarında çocuklar. Köpek sürekli havlıyor. Bebek sürekli ağlıyor. Çocuklar tüm insanların uyarılarına rağmen sürekli bağırıp çağırışlar. Yanımdaki adam alkolden zom olmuş.

Çıldırmalık bir ortam. Tüm insanları rahatsız ettiler. Uçakta kulak tıkacı veya battaniye yoktu. Sadece su! Dağıttılar. Evet asıl bombaya geliyorum. Tam iniyorduk ki bir 10 dakika falan kalmıştı... Pilot konuştu! 45 dakika havada döneceğiz Sabiha'ya inemiyorum.

Tam 12 kez yani 45 dakika havada döndük! Evet 45 dakika! Sonra lak diye oturttu bizi acemi pilot! İndik uçaktan otobüse bindik... O kadar uzak hatta Sabiha'nın neredeyse dışında indirmiş otobüsle 15 dakika gittik apron da! Yaşadıklarımız tam bir skandal! 4 kez rötar! Kötü bir yolculuk!

17 Ağustos 2023 08:47

THY nin umurumda bile değil aman banane deyip geçiyor. Zaten çalışanları da en az şirket kadar kötü, bencil duyarsız kaba!

17 Ağustos 2023 08:59

45 dakika havada 12 tur atması? Acemi pilotlar? Check-in personelinin bebek ve köpeklere en önden yer vermesi? En arkaya koymaları gerekli... Hasta ve yaşlılar en önde olmalı. Hele köpek ne alaka? Kabine alınmaz ki köpek!

17 Ağustos 2023 09:04

Şikayet edin arkadaşlar, şikayet etmezseniz bunlar böyle devam eder.

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Zehra
06 Ağustos 2024 23:05
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
19 Eylül 2023 08:53
Türk Hava Yolları Pişmanlıktır
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
02 Ekim 2023 22:25