Seyfi sonuçtan hiç memnun değil

THY 'de Muhatap Yok, Herkes Birbirini Suçluyor

Seyfi
15 Nisan 2024 11:56

14 Nisan saat 00.40'ta şarm el şeyh'ten İstanbul'a uçuşumuz vardı. Türk Hava Yolları bizi uçağa almadı. Bir gün sonra aynı saatte uçabileceğimizi söylediler. Otelde ağırlayacaklarını ve 400 euro ödeme yapacaklarını belirttiler. Bu teklifi kabul ederken, devlet memuru olduğumuzu ve pazartesi günü mesaiye yetişmemiz gerektiğini özellikle vurguladık. Uçuşumuzun bir gün sonra aynı saatte olacağını ve belirledikleri saatte uçacağımızı teyit ettiler.

Ancak bugün uçuşa dört saat kala kaldığımız otelde bize 00.40 olan uçuşa binemeyeceğimizi, 04.30 uçuşuna alındığımızı söylediler. Mesaimize gecikeceğimizi ve sorun yaşayacağımızı belirtmemize rağmen sorunumuzu çözmediler. İstanbul-Adana uçuşumuz beş dakika içerisinde üç kez güncellendi ve her seferinde daha geç bir saate alındı. Şu an bu teklifi kabul ettiğimiz için çok pişmanız ve hiçbir şekilde derdimizi kimseye anlatamadık. Bize verilen söz tutulmadı.

Türk Hava Yolları bize 400 euro ödeme yapma vaadiyle bizi mağdur etti. Kafalarına göre tüm uçuşlarımızın saatlerini değiştirdiler. Özel durumlarımızı önemsemediler ve sadece kendi programlarını uygulamak için bizi mağdur ettiler. Her türlü olumsuz durumu, örneğin savaş, hava muhalefeti veya insani zorunlu nedenleri anlayışla karşılarız. Ancak uçuş olduğu halde ve uçak kalktığı halde bizi uçağa almadılar. PNR: rlqkgw PNR: uıdhvq PNR: rh7ulk PNR: vgk4gw

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış

Esra
15 Nisan 2024 16:18
THY Kahramanmaraş - İstanbul Uçuş Kaosu
THY Kahramanmaraş - İstanbul Uçuş Kaosu
Tutku sonuçtan hiç memnun değil

Tutku
25 Mart 2024 16:37