THY Biletleme Algoritması

13 Mart 2024 02:18

18 Mart 2024 İstanbul Dubai bileti almak istedim. Tüm uçuş saatlerinde fiyatlar yaklaşık 11.000 TL idi. Birkaç giriş yaptıktan sonra fiyatlar bir anda tüm saatler ilginç şekilde 19.000 küsuratlı fiyata dondu. Bu durumu kızıltoprak ofisinize de giderek şikayet ettim.
Bugün biraz önce uçuş biletimi almak zorunda kaldım. 19.182.46 TL'den ve o anda tüm uçuş fiyatlarınız bu fiyatı veriyordu. Bileti aldım 1 dakika sonra yine bilet adımına girdiğim zaman o güne ait tüm uçuş saatlerindeki 19182 TL lik fiyat birden bire hepsi 13.000 kusur oldu. Bilet fiyatı korkunç arttığı için en ekonomik olan sınıfı tercih etmek zorunda kaldım.
Sistemlerinizde kesinlikle bir hilelik var ve bunu internette birçok kisi şikayet etmektedir. 1 dakika içinde düşen fiyatlar için, fark ücretinin hesabıma aktarılmasını talep ediyorum.
Bana sakın klasik cevaplarınızı vermeyin. Bilet talebine göre fiyat değişir vs, ne oluyor da hep fiyatları yükseltip bilet alındıktan sonra sadece ilgili saat değil, o günkü tüm uçuşların fiyatı nasıl aşağı düşer. Yapılan alenen insanları yanıltıyorsunuz. Tüm saatler de fiyatlar nasıl aynı anda düşer. Bunu Londra uçuşlarımda da yaşadım. Başka uçuşlarda da yaşadım. PNR r5amrt.

13 Mart 2024 03:07

Hatta biraz önce yine fiyat düştü 11.500 TL' ye sonra tekrar 2 kez giriş yaptığımda fiyat yine 19.000 e çıktı. Ve bu birkaç gün sürüp biri bilet alınca yine fiyat düşecek anlatmak istediğim sistemsel fırsatçılıkları bu, tüm dünya bazında bilet taleplerinde düşünürsek

14 Mart 2024 11:10

Ve biletler dünden beri 11000 TL de alınan 44 uçağın parasını böyle vatandaşı yolarak çıkarıyorlar helal olmasın

Cem
06 Kasım 2023 21:56

Eymen
27 Kasım 2023 13:26

THY Sistem Hatası Nedeniyle İptal Edilen Biletim Görünmüyor

Barış
13 Mayıs 2025 20:37
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Uçuş İptali Sonrası Haksız Kesinti Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Esra