THY Bilet Satış Yöntem Sıkıntısı

Berkay
15 Ekim 2023 01:52

25.09.2023'de Türk hava yollarının r3bnjj PNR kodlu biletimle Ankara Havalimanı'ndan Van Havalimanı'na olan 18:55 uçağına binmek için havalimanına gittim.

Bilet işlemlerimi tamamlamak amacıyla beklediğim sıranın gelmesi sonucu saat 18:16'da gişeye başvurup bilet işlemlerimi tamamlanırken biletimi alacağım esnada gişe görevlisine silahımın olduğunu, silah teslim bankosundaki polis beyefendinin silahımla beraber diğer silahları da uçağa götürmek için beklediğini ve silah bileti almak istediğimi beyan ettiğimde alım işlemlerinin kapandığını söyleyerek bana hiçbir konuda bilgi vermeden ve onayımı almadan direkt elime geç müracaat bileti vererek, başka bir tarihe bilet almam için beni gönderdi.

Polis beyefendinin yanına gidip uçuş işlemlerinin kapandığını, silahımı götüremeyeceklerini söylediğimde diğer silahlarında henüz gitmediğimi söyleyerek yanımdan ayrıldı ve orada bulunan diğer silahları uçağa teslim etmek amacıyla götürdü.

Mobil uygulama üzerinden oluşturulan biletimde biniş saati 18:25 yazdığı için o saati baz alarak gitmiştim. Bana herhangi bir bilgi verilmeden bilet işlemlerini yapan görevlinin nasıl kafasına göre hareket ettiğini bana geç müracaat bileti vererek ertesi gün 26.09.2023 sabah 06-07 sularında olan uçağa 1000 küsur lira fark ödettirerek bilet aldırmasının bir açıklamasını olduğunu düşünüyor ve Türk Hava Yolları'ndan bu konuya bir açıklama yapmasını bekliyorum.

Muhittin sonuçtan hiç memnun değil

Muhittin
28 Ekim 2023 18:23
Garip sonuçtan hiç memnun değil

Garip
12 Eylül 2023 15:54
THY Haksız Bilet Uygulaması Ve Haksız Alınan Ücret
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Aysun
28 Ocak 2024 18:17
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
19 Kasım 2023 18:44