Nuran sonuçtan hiç memnun değil

Nuran
02 Mart 2024 12:20

Nuran T***** Şikayet (T23 55) 0235TK536392 Numaralı Bagaj

Merhaba THY Ekibi,

Ben 29 Şubat 2024 tarihinde saat 17.00 uçağıyla Ankara aktarmalı Antalya Gazipaşa'ya yolculuk yaptım.

Bagajım gelmedi ve bir gün sonra kurye ile teslim edildi.

Bavulumda 1900 yıllarına ait pusula saatim vardı. Saatimin akrebi, yelkovanı ve camı kırık şekilde teslim aldım.

Bu sorunun giderilmesini rica ediyorum.

Benim için çok değerli bir eşya olan saatimle ilgili yaşadığım mağduriyetin yanı sıra, havaalanında saatlerce beklemenin verdiği sıkıntıyı da yaşadım.

Dış hatlar yolcusu olarak tek başıma bu durumu yaşamam, üzüntü verici. Ankara aktarmalı uçuşlarımda benzer olaylarla karşılaşmam, endişe verici bir durum. Umarım bu sadece bana özgü bir durum değildir.

2008 yılının ilkbaharında da bavulum kaybolmuş ve yine Ankara aktarmalı olarak bir hafta sonra ulaşmıştı. Bu olayı asla unutamam çünkü ertesi gün ameliyata girecektim ve evimin anahtarı da bavuldaydı.

Hastaneye gitmek zorunda kaldığım için her şeyimi yeniden satın almak zorunda kalmıştım.

Eylül 2023'te yine Giresun-Ankara aktarmalı Antalya Gazipaşa'ya geldiğimde bavulum tamamen ezilmiş ve kırılmıştı, içindekiler de aynı şekilde zarar görmüştü. Gazipaşa'daki görevli gece 02.00'de yeni bir bavul verdi ve kırılan bavulu imha etti. Ancak içindekileri maalesef o şekilde kabul etmek zorunda kaldım.

Saygılarımla,

Nuran T*****
Telefon: 0545*****41
Not:
[image0. JPEG] [image1. JPEG] [image2. JPEG] [image3. JPEG] [image4. JPEG] [image5. JPEG]

Mohammad

Serap sonuçtan çok memnun

Serap
26 Aralık 2023 16:06
"Teşekkürler..."
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Sema
18 Aralık 2024 23:24