THY Bagaj Rötar Ve Sorumsuzlukları

Şenol
24 Temmuz 2024 12:22

Aslında konuyu buraya yazmayacaktım ama son yurt dışı uçuşumdan sonra artık yazmaya karar verdim. THY artık ne kadar vurdumduymaz ve yardımcı olmayan bir şirket olduğunu kanıtlamak istedim. 11 Ekim JFK-IST uçuşu için New York havalimanına 7 aylık hamile eşim (doktor raporlu) ile 6 yaşında oğlumla dönüş için sabah 07:00 uçuşuna havalimanına maalesef saat 00:00'da erken vardık ve henüz gece 00:00 uçağı kalkmamıştı. Biz de oradaki yetkililerden bakın uçak kalkmamış kesinlikle bir sürü de yer vardı (internetten kontrol ettik). Bu uçağa alabilirseniz alın dedik, ilk önce tamam dediler. Sonra New York'ta THY yetkilisi geldikten sonra kişi başı 500 USD para istediler. Tabii ki bu durumu kabul etmedik ve bekleyeceğiz dedik. Tam 7 saat havalimanında bekledik ayrıca uçak 09:00'da 2 saatten fazla bir rötar ile kalktı. Ayrıca tam uçağa binerken bir görevli geldi. Eşimin raporu olmasına rağmen bunun süresi geçti deyip siz uçamazsınız diye serzenişte bulundu tam uçak kalkarken ve başımızda suçluymuşuz gibi yeni raporumuz gelene kadar polis beklettiler. Ayrıca valizlerimizin 2 tanesini kırdılar ve bundan dolayı bizi sorumlu tuttular. Valizleriniz zaten kırıkmış dediler. Yani bir hamile eş, 1 çocuk ve 4 valizi tekerlekleri olmadan nasıl getirdim sizce diye sorduğumda cevapsız kaldık. İstanbul'da valizlerimizin telafisi için başvuru yaptık. Sizin valizleriniz Samsonite marka bunun size parasını iade edeceğiz deyip başvurumuzu aldılar ve paranız hesaba yatacak diye bilgi verdiler. Sonrasında da bize değerlendirdik size ücret filan ödemeyeceğiz deyip konuyu kapattılar. Bu aşamaya kadar yazmayacaktım ama ta ki 2. Danimarka-Ankara aktarmalı uçuşunu yapana kadar. Uçakların hiçbiri zamanında kalkmadı, sırf valiz vermemek için kabin bagajı aldım, onda tabii ki ağırlık sorunu, dönüşte aktarmalı olan Ankara uçağı tam 1:30 saat geç kalktı. Aktarma uçuşunun check-in işlemini yapmaya çalışırken sürekli uygulamada hata var dedi. Çağrı merkezine ulaşmaya çalıştım ama bir türlü check-in işlemi yapacak koltuk kalmadı diye beni başından attılar. En sonunda havalimanında bir yetkiliden rica ettim sağ olsun o check-in işlemimi yaptı, eğer 5 dakika daha geç gelseydiniz koltuk kalmayacaktı dedi. Sonuç olarak gerçekten siz kötü bir firma yolunda saygınlığınızı yitiriyorsunuz ve umarım kendinize çeki düzen verirsiniz.

Hande sonuçtan hiç memnun değil

THY Bebek Yolcu Ekleme Ve Ödeme Problemi

Hande
06 Eylül 2023 23:53
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
13 Aralık 2024 13:00
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Pelin
16 Kasım 2023 13:49
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 13:57

Gokce