Özge sonuçtan hiç memnun değil

THY 63 Gündür İade Edilmeyen Valiz Ücreti

THY 63 Gündür İade Edilmeyen Valiz Ücreti
13 Ağustos 2023 22:43

THY firmasi ile 10/06/2023 tarihinde İstanbul Havalimanından - Heathrow ( Londra) uçuşu gerçekleştirdim. Bu uçuşta valizim kırıldı. Bende Heathrow havalimanında tutanak tutturdum, hasarlı bölge fotoğrafı ve bagaj etiketi kopyası bu tutanağa eklendi. Bende valizi çöpe attım. Londra da o eşyaları gideceğim yere binbir sıkıntı ile taşıdım. Geri bildirim formu oluşturdum iade bekliyorum.

63 gün olmuş ortada iade olmadığı gibi bugün bana mail atmışlar. Benden hasarlı bölge fotoğrafı istiyorlar. Ya siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz? Ben Londra bileti diğer hava yolu şirketlerinde yarı fiyatına iken size güvenip bilet alayım, siz valizimi kırın, her türlü fotoğraf etiket tutanakta olsun siz benden hala aynı şeyleri istemeye devam edin. 63 günde valiz 2.500 TL den 6.000 TL'ye geldi. El insaf!

Onu geçtim iademi yapmıyorsunuz. Oyalıyorsunuz. Ben size belge sunmak zorunda değilim, ortada tutanak var zaten. Gidin ondan alın. Ben böyle kalitesizlik görmedim!

profile profile profile
19 Ekim 2023 02:42

5000 TL olan valiz ücretini 1280 TL olarak onaylayan sakil firma. Canım ülkemde hep mağdur olalım 🙃sakın kimse hakkınız olanı efendim özür dileriz size yaşattıklarımızdan dolayı diyerek vermesin. Hep sürünün uğraşın. Hakkınız olanı almak için süründüğünüz tek yer Türkiye?! Mağdur olan ama hak savunmak zorunda canım insanlar yazık bize.

İkbal sonuçtan hiç memnun değil

İkbal
30 Eylül 2023 10:04
Türkan sonuçtan hiç memnun değil

Türkan
04 Ekim 2023 14:30
THY Türk Haca Yolları Valiz Hasarı
THY Türk Haca Yolları Valiz Hasarı

Engin
25 Ağustos 2023 22:09
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceren
21 Kasım 2023 23:03
THY Uçuş Sonrası Valizim Soyulmuş Geldi
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
07 Ağustos 2023 19:24