Gidiş Dönüş Biletini Sistemde Aktarmalı Gösteren THY Ve Eziyetleri

Yeşim
23 Ocak 2024 18:14

Aralık 2023 ve Ocak 2024’te aynı problemi yaşadım ve THY bırakın bir adım atmayı, geriye gitmeye başladı. IST’dan gidip ertesi gün SAW’a döneceğim bilet için check-in yapmaya çalışıyorum ama biniş kartı oluşturulamıyor. Sonra link atıyorlar, bir bakıyorum gidiş-dönüş alınan biletim sistemde aktarmalı görünüyor ve biniş kartı oluşturamıyorum. Aralık’ta müşteri hizmetlerini aradı, SMS ile ilettiler biniş kartımı fakat bugün aradığımda artık bu uygulamanın sonlandığını söylediler. Ve ben sırf hızlı hareket edeyim diye kabin bagajı ile giderken şimdi THY’nin beceriksizliği yüzünden havaalanında gidip birilerine derdimi anlatıp biniş kartı oluşturmalarını isteyeceğim. Hem de gidiş ve dönüşte ayrı ayrı uğraşacağım! Nasıl dünya çapında bir hava yolu şirketi bu, nasıl bu kadar hizmet belgesi vs alabiliyor daha aynı şehirdeki farklı havalimanlarını kullanmayı sistemde beceremezken? Aklım almıyor! Haydi beceremiyorsunuz bari yolculara eziyet etmeyin de hatanızı siz düzeltin! Sizin hatanız için de bizi koşturmayın! Bıktırıyorsunuz insanları!

Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

Ayfer
13 Ağustos 2023 18:31
THY'nin Biletimi Başkasına Satması Ve Personelin Oyalaması

THY'de Check-in Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Tülin
31 Ekim 2024 19:02
Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Çetin
07 Kasım 2023 14:37
İzzet sonuçtan hiç memnun değil

İzzet
21 Haziran 2023 20:52