İrem sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa Robot Mağdurluğu, İlgisizlik

09 Şubat 2024 12:19

Trendyol üzerinden Teknosa'dan Xiaomi S10t robot süpürge satın aldım. Cihazımı yanlış haritalama yapması sebebiyle garantiye gönderdim. Gönderirken, ürünün hatalı olması durumunda değişim yapılabileceği belirtildi. Ürün bir ay garantide kaldıktan sonra haber geldi ve ürünün geldiği, istersem değişim istersem para iadesi yapılabileceği ifade edildi. Ancak mağazaya ürünü almaya gittiğimde, değişimin mümkün olmadığı ve yalnızca para iadesi yapılabileceği söylendi.

Ürünü 1,5 ay önce 13.000 TL'ye satın almıştım, ancak şu an fiyatı 18.000 TL. Bu durumda büyük bir zarara uğradım ve mağaza tarafından yardım alamadım. Değişim talep etmeme rağmen, ısrarla bunun mümkün olmadığı belirtildi. Trendyol üzerinden satın alınan ürünün Teknosa garantisi kapsamında yalnızca para iadesi yapılabileceği, cihaz değişiminin mümkün olmadığı ifade edildi. Ürün garantiye gönderilirken, değişim ya da para iadesi seçenekleri sunulmuştu.

Ancak ürün geri geldiğinde, sanki uğraşmak istemeyen mağaza tarafından para iadesine zorlandım. Müşteri mağduriyetine ilgisiz kalıyorlar ve uğraşmak istemiyorlar.

09 Şubat 2024 12:11

Teknosa Trendyol üzerinden Xiaomi s10t robot süpürge aldım bir haftalık cihazım yanlış haritalandırma yaptığı için robotu Teknosa garantiye gönderdim gönderirken bana ürün hatalı ise değişim yapabileceklerini söylediler yani bana yeni cihaz verebileceklerini söylediler ürün bir ay garantide bekledi haber geldiğinde bana ürünün geldiğini ve bana istersem değişim istersem para iadesi yapabileceklerini söylediler fakat ürünü teslim almak için mağazaya gittiğimde bana değişimin mümkün olmadığını yalnızca para iadesi yapabileceklerini söylediler ben ürünü 1,5 ay önce 13.000 TL'ye aldım fakat şu an ürün 18.000 TL benim inanılmaz bir zararım var fakat ellerinden gelenleri yapmadılar değişim istediğimde ısrarla yapamayacaklarını söylediler fakat ürünü teslim alırken ve ürün geldiğini bildirirken bana değişim yapabileceklerini söylediler Çok mağdur oldum Trendyol üzerinden alınan ürünün Teknosa garantiye gittiğinde Trendyol üzerinden alındığı için yalnızca para iadesi yapabileceklerini cihaz değişimi yapamayacaklarını söylediler fakat ürünü ben garantiye gönderirken bana istersem değişim istersen parayı iadesi yapabileceklerini söylediler fakat ürün geldiğinde sanıyorum ki uğraşmamak için cihaz değişimi yerine ısrarla para iadesi yapmaya zorladılar bu mağduriyetimi göz önünde bulundurmadıkları için şikayet edeceğim Teknosa'dan sakın ürün almayın kesinlikle ilgilenmiyorlar karşı tarafın mağdur ediyorlar uğraşmak istemiyorlar

09 Şubat 2024 12:21 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Damla

Aynı şey benimde başıma geldi lazer radarı hatası verdi yetkili servise gitti size denildiği gibi değişim ya da iade yapabilirsiniz denildi yetkili servis iade formu yolladı tarafıma ister değiştirin ister parasını alın dedi Teknosa Trendyol'la görüşün diyor Trendyol Teknosa'yla siz gibi buraya şikayet yazdıktan sonra arandım ürün Trendyol'dan alındığı için sadece para iadesi var deniliyor bunlar kadar saçma bir firma görmedim bende mağdurum sizin gibi

Damla

Hayır para iadesi yapsanız ne olacak ben aldım 14600 e şu an olmuş 18000 dediğimde ben bir görüşeyim Teknosa.com dan almak isterseniz kupon tanımlatmaya çalışayım dedi bende bir an önce sonuçlansın dedim daha arayan soran mail atan olmadı aldığıma alacağıma bin pişman oldum 5 gün kullanabildim ürünü 1 buçuk aydır peşinde koşuyorum Teknosa insanları mağdur etmekten başka bir şey yapmıyor

İrem

Ne oldu peki para iadesi mi yapıldı

İrem

Eğer yarına kadar cevap gelmezse mailden mecburen Teknosa'yı şikayet edeceğim böyle bir hakları yok insanları bu şekilde mağdur edemezler

Engin
18 Eylül 2023 15:10