Teknosa Preo Marka Soğutucu

Teknosa Preo Marka Soğutucu
21 Haziran 2024 14:56

20.06.2024 tarihinde Teknosa'dan Preo hava soğutucu aldım. Alırken odamı soğutacak bir şey olacağını düşünerek aldım. Ürünü 8.999 TL vererek aldım. İsmi hava soğutucu fakat soğutma ile ilgisi yok. Buz koysam bile faydası olmuyor oda sıcaklığı 29 derecede iken buz koysam bile en fazla 28 dereceye düştü. Ürünün sogutma özelliği yok hatta odayı ılıtıyor. Sesi baş ağrıtıyor. Odam dışarıdan daha sıcak o derece bir işe yaramadı saatlerdir çalışıyor. Madem soğutmayacak neden 8.999 TL fiyatı var. Teknosa'yı aradım paketi açıldığı için ürünü alamayacağını söylüyorlar, paketi jelatinleri her şeyi duruyor daha önce de Teknosa'dan alışveriş yaptım ama ilk defa pişman oldum. Lütfen Teknosa verdiğim parayı iade edip ürününü alsın. Eğer iade talebim çözülmezse Tüketici Hakem Heyeti tarafından yasal işlemlerin başlatılacağını tarafınıza tebliğ eder. Konu ile ilgili geri dönüşünüzü bekliyorum.

21 Haziran 2024 14:59

20.06.2024 tarihinde Ankara Acity alışveriş merkezi Teknosa'dan Preo hava soğutucu aldım. Alırken odamı soğutacak bir şey olacağını düşünerek aldım. Ürünü 8.999 TL vererek aldım. İsmi hava soğutucu fakat soğutma ile ilgisi yok. Buz koysam bile faydası olmuyor oda sıcaklığı 29 derecede iken buz koysam bile en fazla 28 dereceye düştü. Ürünün sogutma özelliği yok hatta odayı ılıtıyor. Sesi baş ağrıtıyor. Odam dışarıdan daha sıcak o derece bir işe yaramadı saatlerdir çalışıyor. Madem soğutmayacak neden 8.999 TL fiyatı var. Teknosa'ya gittim paketi açıldığı için ürünü alamayacağını söylüyorlar, paketi jelatinleri her şeyi duruyor daha önce de Teknosa'dan alışveriş yaptım ama ilk defa pişman oldum. Bende ürünü oraya bırakıp çıktım. Bana ürünü götürmemi yoksa karakola bildireceklerini söylediler. Ürünüm hala mağazada durmaktadır. Lütfen Teknosa verdiğim parayı iade edip ürününü alsın. Eğer iade talebim çözülmezse Tüketici Hakem Heyeti tarafından yasal işlemlerin başlatılacağını tarafınıza tebliğ eder. Konu ile ilgili geri dönüşünüzü bekliyorum.

21 Haziran 2024 15:01 (Şikayetten 5 dakika sonra)
21 Haziran 2024 16:10
teknosa-preo-marka-sogutucu-1.jpg

Aradılar, Teknosa'dan görüştüm, ardından böyle bir mesaj geldi, ürünüm hala mağazalarında durmakta.

22 Haziran 2024 15:19

Şu an itibariyle Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmuş bulunmaktayım, dün akşam beni aradılar, açamadan kapandı, tekrar 2 kere aradım, siz şikayet vardan başvuru yapmışsınız özel müşteri temsilciniz var o arayacak sizi dediler ne dönen oldu ne bir şey, ben anlamıyorum, açmadan çalıştırmadan nasıl anlayacağınız ürünün soğutup soğutmadığını, bir de geçen seneki ürün aynı özelliklere sahip, daha uygun bunu alın dediler, aldık, ama sonuç bu, vantilatör bile daha güzel soğutuyor, ürün Acity alışveriş merkezi Teknosa'da duruyor hala, almıyoruz, çünkü paramızı iade istiyoruz, işe yaramayan kocaman kutuyu daha ne kadar taşıyıabilirizki?

23 Haziran 2024 10:05
23 Haziran 2024 10:23

Talebim çözümlendimi, dalgamı geçiyorsunuz, kutu açılmış, iade alamayız, servise tamire gönderelim diyorsunuz, bozuk ürünümü satıyorsunuz, demek ki çalışmıyor bozukki servise gönderelim diyorsunuz, senelerdir alışveriş yaptığımız Teknosa ya yakışmadı, bizim gibi onlarca müşteriyi kaybetti, Tüketici Hakem Heyeti çözecektir bunu...

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
21 Haziran 2024 14:13
Teknosa İade Talebim Kabul Edilmiyor
Sezer sonuçtan memnun

Sezer
19 Haziran 2024 10:40
"Teknosa'ya teşekkür ederiz ilgi için"
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
18 Haziran 2024 22:16
Teknosa Preo Ll-v8a1 Hava Soğutucu Soğutmuyor
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa Preo Hava Soğutucu

Gözde
02 Ağustos 2023 12:04
Teknosa Preo Hava Soğutucu
Abdülhamit sonuçtan hiç memnun değil

Abdülhamit
20 Haziran 2024 23:04