Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa Hediye Olarak Verdiği Ürünü Faturaya Fahiş Bedelle Yansıtıyor

Ekrem
19 Şubat 2024 11:28

Teknosa'dan Samsung marka bir oled TV aldık. Müşteri temsilcisi bu modelde Samsung markalı sound bar hediyesi olduğunu söyledi. TV ve sound bar'ın kurulumu gerçekleşti. Ancak TV'nin arka panelinde olmaması gereken bir boşluk fark ettik. Servis geldi ve durumu tespit etti, ücret iadesi istedik kabul ettiler. Ancak Teknosa kampanyadan önce ve sonra fiyatı 8.500 TL bandında olan hediye diye verdiği sound barı 11.999 TL gibi fahiş bedelle faturaya yansıtıp bu tutarı TV'nin ana bedelinden düşmüş. Haliyle Samsung, faturadaki TV bedeli kadar olması gerekenden 11.999 TL daha az ödeme gerçekleştirdi. Hediye ürün faturaya müşteri bu ürünü ücret mukabilinde almış gibi bir bedelle yansıtılamaz. Teknosa'ya durumu iletip faturada düzeltme veya sound barı iade ederek ücret iadesini istedik, hediye ürünlerin ücretlerini faturaya yansıttıklarını ve bunun rutin bir uygulamaları olduğunu bu nedenle bir şey yapamayacaklarını söylediler. İtiraz ettik uzun bir süredir de yetkililerden dönüş bekliyoruz. Yaptıkları etik değil, yasal olarak da yanlış bir uygulama. Samsung 86.201,90 TL değerindeki TV'nin ücret iadesini 74.202,90 TL olarak 3 gün içerisinde gerçekleştirdi, Teknosa da ise yaklaşık 3 haftadır doğru düzgün ne bir muhatap bulabildik ne de yaptıkları etik olmayan bu duruma çözüm üretebildiler.

19 Şubat 2024 11:34 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Meltem

Merhaba konuyla ilgili bir çözüme ulaşabildiniz Teknosa'dan farklı bir ürünle alakalı aynı mağduriyeti yaşıyorum şu an

Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Yüksel
04 Ekim 2023 19:44

Çağrı
21 Mart 2024 11:42
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
29 Şubat 2024 14:13