Taner sonucu yetersiz buldu

Teknosa 'dan Alınan Arızalı LG Marka Bulaşık Makinesinde Mağduriyet
19 Eylül 2023 14:27
Taner'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Teknosa internet üzerinden 2281713645 sipariş no ile 31.08.2023 tarihinde LG-dfc325hd marka bulaşık makinesini 21.850 TL'ye satın aldım. Cihaz kapağı arızalı çıktı ve kurulum için gelen servis rapor tuttu. LG genel merkezi de değişim için rapora onay verdi. Teknosa müşteri hizmetleri cihazın değişimi için internet üzerinden iade girişi yapmam gerektiğini ve ellerinde mevcutta cihaz bulunduğunu ve değişim yapılacağını belirtti. Ben de Teknosa'ya bu konuda güvenmediğim için iade talebi yapmayacağımı ve yeni cihaz gönderilmesini istediğimi belirttim, iade yaparsam bana cihaz gönderilmeyeceğini, cihazın güncel fiyatının 28.500 TL zamlı olduğunu ve zam geldiği için de ücret iadesi yapılacağını düşündüğümü belirttim.

Benim onayım olmadan müşteri temsilcisi kendisi iade talebi oluşturdu. Bugün yaptıkları geri aramada internet üzerinden alınan ürünlerin değişimin yapılamayacağını belirterek hem 20 gün boyunca mağduriyet yaşadım hem de ses kayıtlarında da mevcut yalan söylendi ve cihaza zam geldiği için yanlış bilgi verilerek mağdur edildim. Teknosa gibi sözde kurumsal bir firma tarafından yanlış bilgi ile mağdur edildiğim için her yere başvurumu yapacağım.

19 Eylül 2023 14:28 (Şikayetten 1 dakika sonra)
21 Eylül 2023 15:32

Şu ana kadar tarafıma hiçbir dönüş yapılmadı ve sorunum çözülmedi. Yarın yasal yollara başvurumu yapacağım bilginize

23 Eylül 2023 13:52

Hala İletişim kurulmadı, internet üzerinde zamlı yeni cihaz satılmasına rağmen çözüm sunulmadı... Sosyal medyada yapılan olumsuz yorumları siliyorlar, % 100 müşteri memnuniyeti diyerek insanları mağdur ediyorlar

27 Eylül 2023 08:55

Sosyal medyada yapılan olumsuz yorumları anında siliyorlar ve sözde % 100 müşteri memnuniyeti reklamı yapıyorlar... Hepsi yalan

04 Ekim 2023 17:34

Teknosa tarafından yeni ürün gönderildi sorunum çözüldü

04 Ekim 2023 17:35

Teşekkürler

Süleyman
19 Şubat 2024 15:56

Ferhat
19 Şubat 2024 14:02
Teknosa'dan Ürün Almak İstemiyorum!
Erva sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 17:30
Tuba sonuçtan çok memnun

13 Mayıs 2024 11:08
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
16 Eylül 2023 13:42
"Sorunumu çözüme ulaştırdılar. Teşekkürler."
Teknosa.com Para İadesi Sorunu

Teknosa Kategorileri