Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa Chip Para Kullanmama Sorunu

Teknosa Chip Para Kullanmama Sorunu
Sinan
02 Şubat 2024 16:46

Teknosa.com dan 29.01.2024 tarihinde kahve makinesi aldım. Ödeme aşamasında 6.000 TL puan kullanımı yaptım. Fakat ertesi günü kredi kartı hareketlerinde puan dan kullanmadığı gördüm. 30.01.2024 tarihinde ödeme esnasındaki ekran görüntüsü ile Teknosa müşteri hizmetlerinden şikayet kaydı oluşturdum. (kayıt no:19134051) 02.02.2024 tarihinde yapılan geri dönüşte puan kullanımına ilişkin talep girilmediği için ne yazık ki yardımcı olamayacaklarını bildirdiler.
Ödeme aşamasındaki ekran görüntüsünü almama rağmen kendi sistemlerinin doğru olduğunu iddia ediyorlar. Puan kullanacağım için tek çekim yaptım. Puan kullanacağım için puan kullanımı olmayan fiyatı daha uygun olan diğer siteden alışveriş yapmadım.

02 Şubat 2024 16:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Dursun sonuçtan hiç memnun değil

Dursun
03 Ocak 2024 11:10
Yasin sonuçtan memnun

Yasin
25 Ocak 2024 17:03
"Yapmış olduğum şikayet üzerine kısa sürede firma tarafından arandım ve sorunum çözüldü. Beni arayan ve müşteri hizmetlerinde çalışan kişi gayet kibar ve ilgiliydi kendisine teşekkür ederim. Keşke 2 ay boyunca uğraşmadan iade kabul edilseydi ve mağduriyet yaşanmadan sorun çözülseydi. Şikayetvar yetkililerine de teşekkür ederim hızlı bir şekilde dönüş sağlandı."
Teknosa Ürün Kutusunu Açtığım İçin İade Kabul Etmiyor.
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
11 Mayıs 2025 12:12
Yeliz sonuçtan çok memnun

Yeliz
27 Şubat 2024 09:39
"Teşekkürler"
Koksal sonuçtan hiç memnun değil

Koksal
24 Temmuz 2024 17:31