Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa Bozuk Açılmış Ürün

07 Haziran 2023 17:56

Philips Azur ütü aldım hediye hediye ettiğim kişi fişe takıyor ürün bozuk içinde su kutusu çıkmamış. Beni aradı durumu anlattı müşteri hizmetleri nin aradım arızalı ürün talebi iadesi oluşturdum. Bana dönüşeceğini alt firma olduğunu eğer iade kabul edilmezse Teknosa güvencesi olduğunu söyledi. Sonuç ürün hasar görmüş diye iade reddi aldım. Sen zaten açılmış bozuk ürünü göndermişsin bir de ürün hasar görmüş diye nasıl yazabiliyorsunuz. Tekrar müşteri hizmetleri ni arıyorum açılmış ürün iade olmaz böyle bir hizmetimiz yok teknik servisten yardım almalısınız diyor. Birinin dediği öbürünü tutmuyor. Bir de önce aradığı müşteri hizmetleri benim için arızalı ürün kaydı oluşturmamış. Bana dönecekler miss. Önce de döneceğiz dediler dönmediler. Bu müşteri hizmetleri ne işe yarıyor. Teknosa dedik güvendik fos çıktı. Böyle kurumsal şirketlerde de artık alışveriş yapmayacağız.

07 Haziran 2023 18:00 (Şikayetten 3 dakika sonra)
09 Haziran 2023 16:27
20 Haziran 2023 16:48

Benimle müşteri temsilcisi iletişime geçti iade olan ürünümü kargodan alıp Teknosa mağazası aracılığıyla servise iade veya değişim için göndermenizi söyledi. Fakat ütünü Teknosa'da kendi temsilcisi ile açtığımızda ürün kırık çıktı. BRN sağlam ürün almadım ki ürünü servise göndereyim bana gelen paketi açılmış kullanılmış kırık ürün. İade veya değişim yapılamayacağı söylendi. Ütün servise gitti cevap bekliyorum. Ütünü satan Teknosa alt şirketi bilerek kırık ürün gönderiyor ama ben bunu direk Teknosa servisinde paketi açmamıza rağmen kanıtlayamıyorum. Teknosa'ya yakışmayan hareket. Bizim ürünümüz değil teknomarket bizimle alakası yok diyolar.trendyol markası ürün açık dediğin anda hesabına para yatırıyor ama koca Teknosa kendi müşteri temsilcisinin açtığı paketin arkasında durmuyor. Verdiğim para ham olsun. Tüketici Hakem Heyeti'ne gidip hakkımı sonuna kadar arayacağım. Sizin gibi bir firmaya da yazılar olsun. Bir daha sizden alışveriş yapmam yapana da engel olurum.

27 Aralık 2024 14:33

Tüketici Hakem Heyeti'ne gittim ürün iade ettim ve ücret iadesi satan firma tarafından yapıldı. Teknosa güvencesi diye düşünüp sakın alışveriş yapmayın. Güvence filan yok

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
07 Ocak 2025 10:15
Demir sonuçtan hiç memnun değil

Demir
29 Nisan 2024 11:44
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
05 Aralık 2023 19:08
Teknosa'nın Satış Ve Satış Sonrası Özensizliği
Teknosa'nın Satış Ve Satış Sonrası Özensizliği
Sevinç sonuçtan hiç memnun değil

Sevinç
11 Haziran 2024 17:31
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Leyla
16 Nisan 2024 22:14