Osmaniye 328 Alişveriş Merkezindeki Teknosa Mağazası

Osmaniye 328 Alişveriş Merkezindeki Teknosa Mağazası
Ümit
30 Aralık 2023 12:25

Osmaniye Teknosa mağazasına gittim ve orada bir robot süpürge gördüm. Yanıma bir satış temsilcisi geldi. Ürün hakkında bilgi aldıktan sonra temsilciye kaç taksit yapılabileceğini sordum. O da hangi banka kartına sahip olduğumu sordu ve ben Ziraat Bankası kartım olduğunu belirttim. Bana '3 taksit yapabiliriz, 3 taksiti de bankanız veriyor' dedi. Robotun üzerindeki etiket fiyatı 12.999 TL olarak yazıyordu. 'Tamam' dedim ve alacağımı söyledim. Müşteri temsilcisi, 'Abi, hangi renk olsun?' diye sordu. Eşime danışmak için 'Bir dakika, eşime sorayım' dedim. Eşimle hangi renk istediğimizi konuşurken, etiketi değiştirdiler. Olaylar yaşanırken fiyat aniden 16.999 TL'ye çıkmıştı. Ben ürünü 12.999 TL iken aldığımı söyledim ama satış temsilcisi 'Olmaz' dedi. Bu durum karşısında yetkili mağaza müdürü ile konuşmak istediğimi belirttim. Mağaza müdürü M****** Bey'e durumu anlattım ve kamera kayıtlarında her şeyin olduğunu, oradan bakabileceğini söyledim. Ancak yardımcı olamayacağını belirtti. M****** Bey bana sadece Cuma gününe kadar beklememi ve 'Sizi arayacağız' dedi. Ancak şu ana kadar bir sonuç çıkmadı. Teknosa gibi saygın bir ailenin sahip olduğu bu mağazanın böyle bir duruma düşmesi yakışık almıyor. Sizlere yazıyorum. Eğer sizden de dönüş olmazsa yasal hakkımı arayacağım. Saygılarımla, Ü*** D****. Adres: Raufbey Mahallesi, Alpaslan Türkeş Caddesi, Gürhanoğlu Apartmanı, D Blok, 4. Kat, Daire 9, Merkez/Osmaniye. Telefon: 0532********57

30 Aralık 2023 12:32 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
28 Aralık 2024 20:45
Ethem sonuçtan hiç memnun değil

Ethem
29 Kasım 2023 23:57