Kadir sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 12:25

Mart 2021'de Hepsiburada üzerinden satın almış olduğum Tefal 6X titanyum tavayı aldığımdan yaklaşık 2 yıl sonra yapışmaya başladı. Son dönemlerde ise tamamen kullanılmaz durumda. Uzun ömürlü ve güvenilir bir ürün olması için 10 yıl kullanım vaadi bulunan 6x kaplamalı Tefal'i tercih ettim. Sorun ile ilgili müşteri hizmetlerini aradığımda garanti sürelerinin 2 yıl olduğunu ifade edip hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. Uzun yıllar kullanmak için hatırı sayılır ve emsallerinden yüksek fiyat ödeyip hayal kırıklığına uğramak istiyorsanız Tefal 6X doğru bir tercih.

03 Nisan 2024 16:35 (Şikayetten 4 saat sonra)

04 Nisan 2024 17:14

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

04 Nisan 2024 17:51

Belirtilen müşteri hizmetleri numarasını geri arayarak iletişim kurdum. Kendileri 2 yıllık garanti süresi dolduğu için yardımcı olamayacaklarını ifade ettiler. Ne yazık ki ürünlerinin arkasında durmadılar. Tefal benim için bitmiştir. Böyle basit bir üründe bile arkasında durmamış bir markayı tekrar tercih etmem mümkün değil. Bu tarz bir tava alacakların tekrar düşünmelerini ve farklı alternatifleri değerlendirmelerini tavsiye ederim.

05 Nisan 2024 15:21

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Büşra
04 Ocak 2024 10:31
Ertan sonuçtan çok memnun

Ertan
05 Mayıs 2024 11:32
Tefal 6X Titanyum Tava Yapışıyor
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Meryem
22 Şubat 2024 10:24
Tefal'de Tava Kabarması Sorunu
Tefal'de Tava Kabarması Sorunu
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
25 Ekim 2025 12:17
Tefal Tava Ve Tencerede Erken Bozulma Ve Ürün Değişimi Talebi
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Yiğit
20 Mayıs 2024 17:00