01 Temmuz 2023 13:58

Yaklaşık 3 yıl önce Tefal marka titanyum kaplama 2 tencere ve 1 tava, 1 SAHAN aldık. 7-8 ay önce aldığımız büyük döküm tenceremizde içine hiçbir şekilde metal bir eşya koymamamıza rağmen kabarmalar oluştu.

Diğer tencere ve tavalarda hiçbir şey olmamasına rağmen büyük tencerede kabarmalar oluştu. Üretim hatası olduğunu düşünüyorum ancak garanti süresi dolduğu için hiçbir şekilde işlem yapılamayacağı söylendi. Çünkü koskoca tavanın tencerenin garantisini 2 yıl yapmışlar.

Bir zahmet tencereyi 2 yıl sorunsuz kullanalım yani. Tavayı satarken 3 kat güçlü kaplama 10 yıl sapasağlam kullanırsınız isterseniz içine metal kaşık sokun hiçbir şey olmaz vs gibi sözlerde bulunuyorlar.

Biz de normal bir tavanın 2-3 kat fiyatını vererek uzun süre sağlıklı bir şekilde kullanmak için bu tavaları alıyoruz, sonu hüsran. Tefal pişmanlıktır. Bir heves ürünü alıyoruz. Sonra durum bu.

15 Temmuz 2023 16:38

Yaklaşık 3 yıl önce Tefal mağazasından 2x ve 3x titanyum kaplama 1 tava 1 SAHAN 1 derin tencere ve 1 pilav tenceresi almıştık. Ürünleri çok dikkatli ve özenli kullanmamıza rağmen pilav tenceremizin içinde kabarmalar oluştu. Ürünü mağazaya götürdüğümüzde garanti süresinin sadece 2 yıl olduğunu ve garanti süresi bittiği için hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını söylediler. Daha sonra bu platforma şikayet yazdım ve aynı cevapla karşılaştım. Şu an bu şikayetimi yeni Tefal tava ve tencere alacakların dikkat etmesi için yazıyorum. Kesinlikle ürünün arkasında olmuyorlar. Satarken 100 takla atıyorlar yok ömürlük tava tencere uzun süre hiçbir şey olmaz vs vs. Ve ben şu an 1000TL lik tenceremi kullanamıyorum ve çöpe atmak zorundayım bu şekilde sağlığa zararlı bir halde nasıl kullanayım. Gerçekten yazık.

profile profile
02 Temmuz 2023 09:46 (Şikayetten 19 saat sonra)

02 Temmuz 2023 15:48

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

05 Temmuz 2023 12:02

Evet arkadaşlar Tefal'le iletişime geçtik, sonuç hüsran uyduruktan bir indirim kodu gönderiyorlar. Tencereyle ilgili hiçbir işlem yok, ekonominin bu kadar can yaktığı bir dönemde tencerem çöp oldu. Sadece ürününün arkasında 2 yıl duruyorlar, bir daha asla tercih etmem. Züccaciyeden aldığım tencereye de 2 yıl hiçbir şey olmaz, biz bu ürünlere bu kadar parayı uzun yıllar kullanmak için alıyoruz. Gerçekten yazık.

07 Temmuz 2023 15:52

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

24 Temmuz 2023 16:24

Murat
Murat

Ben de Karaca'dan sözde elmas parçacıklı kaplamalı 10 yıl garantili set almıştım dediğiniz gibi 10 yıl değişim garantisi vardı metal kaşık vs bir şey olmaz dedilerdi. Alalı daha 1.5 yıl oldu tavada yapışmazlık diye bir şey kalmadı pilav tenceresi sizdeki gibi kabartılar oluştu kullanım dışı. Diğer büyük 2 tavanın etiketin bile sökmedik kullanmadık set olarak garantiye gönderdik hiçbir işlem yapmadan iade gönderdiler. Üründe yanıklar var demişler sanki yemekleri buzla pişiriyoruz. Satarken söyledikleri her şey yalan maalesef ülkemizde bunları engelleyecek kanun yok burayı okuyacaklar bu tarz markalara inanmasın ucuz al 6ay kullan at yenisini al daha iyi

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
13 Eylül 2023 15:36
Tefal Tencerede Oluşan Kabarcıklar
Tefal Tencerede Oluşan Kabarcıklar
Aşur sonuçtan memnun

Aşur
27 Şubat 2024 21:45
"Sorunum kısmende olsa çözüldü. Müşteri temsilcisine teşekkürler."
3 Yılda Çöp Olan Tefal Tencere.
3 Yılda Çöp Olan Tefal Tencere.

Nurcan
20 Eylül 2023 00:56