Tefal Seramik Yapışan Tava

Tefal Seramik Yapışan Tava
05 Ağustos 2024 08:20

Tefal'in seramik yapışmaz tava ürününü 5ay önce aldım. Her zaman tahta kaşık ile özenle kullandım. Sıcakken su tutmadım vs vs. Yani kullanıcı hatası sıfıra yakın şekliyle bile 5. Ay da tavada her şey yapışmaya başladı. Gerçekten kendimi bu kadar yanıltılmış hissettiğim başka bir ürün olmadı. Tefal büyük pişmanlık.

05 Ağustos 2024 08:59 (Şikayetten 39 dakika sonra)

06 Ağustos 2024 16:13
17 Ağustos 2024 09:52

Müşteri hizmetleri beni aradı ve fatura ile ürün görseli istedi. Servis numarası verip oraya görsel ve fatura yı atmamı istediler. 3 iş günü geçmesine rağmen hiçbir geri dönüş yapılmadı.

Damla
Damla

Tamamen aynı sorunu yaşadım. 5 ay önce satın almam esnasında ürünü bana "hiç yağsız yumurta bile yapabilirsiniz" diye pazarlamalarına karşın, şu anda tavaları bol yağlasam da yapışan yumurta kalıntılarını temizleyemediğim bir noktaya geldim. Teknik servis bu sorunla sık karşılaştıklarını ancak Tefal'in bu sorunun arkasında durmadığını ve daha önceden aynı sebepten incelemeye giden ürünleri kullanıcı hatası diyerek geri gönderdiğini iletti.

Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
18 Temmuz 2025 17:27
Tefal Tava Üretim Hatası Ve Garanti Sonrası Destek Sorunu
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Yiğit
20 Mayıs 2024 17:00
Tefal Ürün Ve Servis Sorunu
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
25 Nisan 2024 14:10