Emel sonuçtan memnun

Tefal Satış Sonrası Ürünüyle İlgilenmiyor.

Tefal Satış Sonrası Ürünüyle İlgilenmiyor.
Emel
18 Eylül 2024 10:30

Epttavm aracılığıyla Tefal TY6973 X pert 3.60 Flex şarjlı dikey Süpürge satın aldım. 1 gün şarjda durduğu halde hiç şarj olmadı
Epttavm ürünü açtığınız için garanti süresi başladı bizimle alakası yok diyor. Tefal'i aradım. Bulunduğumuz yerde servis olmadığı için İstanbul'daki anlaşmalı olduğu kutup servise yönlendirdi
Kargo ile gönderdik süpürge geri geldi. Arıza açıklamasında duvara monte ederek şarj edin yazıyor. Zaten duvara monteliydi. Fakat yine şarj olmuyor. Kutup servisi aradık gönderin bir daha kontrol edelim diyor. Tefal'i aradım tekrar servise gönderin diyor. Kargo sorun çıkarıyor. Tefal'in sorunu bir an önce çözmesi gerekiyor

18 Eylül 2024 13:38 (Şikayetten 3 saat sonra)

19 Eylül 2024 16:06

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Dik Süpürge Batarya Sorunu Ve Servis Oyunu

Ömer
04 Eylül 2024 00:59

Faruk
16 Ekim 2023 16:03
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Süpürge Arızası Ve Servis Sorunları

Fuat
31 Ekim 2024 22:15
Tefal Süpürge Arızası Ve Servis Sorunları

Tefal Şarjlı Dikey Süpürgenin Fırçası Dönmüyor Ve LED Işığı Sönüyor.

Feride
20 Eylül 2023 19:32
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Contası 3 Günde Kayboldu Ve Ücret İstiyorlar

Bilge