Tefal Robot Süpürge Yazılım Problemi

23 Kasım 2023 14:38

Media Markt'ten aldığımız Tefal marka ürünün kurulumunu yapamadık. Bununla ilgili yazılımsal bir sorun olduğunu düşünerek başvurduk. Kayıt oluşturalım servis yönlendirelim dedikler, servisi aradığımızda haberimiz yok diyorlar. Ürünü iade etmek istedik, Media Markt bizi Tefal teknik servise yönlendirdi. Kendilerden aldığımız bir ürünün sorumluluğunu teknik servise atmaya çalışıyorlar. Bununla ilgili Tefal ve Media Markt'ten şikayetçiyiz. 15 bin liramız çöp oldu. Şu an.

23 Kasım 2023 14:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Kasım 2023 17:08

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Rabia
18 Haziran 2025 22:21
Melissa sonuçtan hiç memnun değil

Melissa
20 Ekim 2023 12:28
Elife sonuçtan hiç memnun değil

Elife
19 Ekim 2023 19:44
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
04 Aralık 2023 17:27