Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Mağazasında Yanıltıcı Fiyatlandırma Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

06 Aralık 2024 13:31

Konu: Bayrampaşa Forum İstanbul Tefal Mağazasında Fiyatlandırma ve Müşteri Hizmetleri Şikayeti

Sayın Tefal Müşteri Hizmetleri,

1 Aralık 2024 Pazar günü, saat 19:30’da Bayrampaşa Forum İstanbul mağazanızda yaşanan bir olayla ilgili şikayetimi iletmek istiyorum.

Supergrill XL Grill and Toaster (Ürün Kodu: 1500637851) satın alımı sırasında, ürünün etiket fiyatı 8000 TL olarak belirtilmiş ve satış danışmanı 1500 TL indirim yapılacağını, bu nedenle son fiyatın 6500 TL olacağını söylemiştir. Ancak kartla ödeme yaparken 6950 TL alınmıştır.

Eve döndüğümde fark ettiğim bu tutarsızlığı mağazayı arayarak bildirdim. Bana ürünün asıl fiyatının 8500 TL olduğu, 1600 TL indirim yapıldığı söylendi. Ancak mağazada ürün etiketi açıkça 8000 TL’yi göstermekteydi ve satın alma sırasında belirtilen indirim uygulanmamıştır.

Ürünü iade edebileceğim söylense de, aynı indirimin geçerli olmayacağı belirtilmiştir. Bu durum, mağaza çalışanlarının tutumu ve verdiği bilgiler açısından kabul edilemezdir.

Tefal’den aşağıdaki aksiyonları talep ediyorum:
1. Gelecekte benzer durumların yaşanmaması için personelinizin şeffaflık ve hesap verebilirlik konularında geliştirilmesi.
2. Çalışan satış danışmanlarının müşterilerle olan iletişiminin daha açık ve anlaşılır olmasını umuyorum.

Sadık bir müşteri olarak, yaşadığım bu deneyimden dolayı hayal kırıklığına uğradım ve markanıza olan güvenimin yeniden sağlanması için hızlı bir çözüm bekliyorum.

İlginize teşekkür ederim. Yanıtınızı bekliyorum.

Saygılarımla.

07 Aralık 2024 09:28 (Şikayetten 19 saat sonra)

09 Aralık 2024 14:58

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

09 Aralık 2024 17:06

Sayın Groupe seb Müşteri İletişim Merkezi, Tarafımızla iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Müsait bir vakitte olmadığımız için çağrınıza cevap veremedik, en kısa süreçte tekrardan Groupe seb Müşteri İletişim Merkezi ile iletişime geçeceğiz. Saygılarımla, Muhammed Maral

09 Aralık 2024 18:22

Sayın Groupe seb Müşteri İletişim Merkezi, Tarafınızla iletişime geçtik, ve müşteri hizmetleri en yakın zamanda bize tekrardan ulaşacağını belirtti. Bize bir referans numarası sağlayabilirseniz, her arayışımızda problemimizi tekrardan açıklayıp zaman kaybı yaşamaktan kurtulmuş oluruz. Teşekkürler. Saygılarımla, Muhammed Maral

Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
06 Ocak 2025 17:31
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
18 Şubat 2024 12:57
Demet sonuçtan çok memnun

Demet
20 Ocak 2025 16:19
"Merhaba, hem Tefal’e hem de Fethiye Tefal Yetkili Servis çalışanlarına destekleri ve özenli yardımları için teşekkür ederim. İşlemleri hızlıca sonuca bağladığı için Trendyol'a da teşekkür ederim. Şikayet var uygulaması harika isleyen bir sistem. Şiddetle tavsiye ederim. İlgi sikayetvar uygulaması desteğinden sonra sağladık. :) ) teşekkürler"
Ahmet sonuçtan memnun değil

Ahmet
05 Eylül 2024 10:55
Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Sezer
30 Ekim 2024 12:02