Kader sonuçtan hiç memnun değil

Kader
26 Ekim 2024 23:55

2 arkadaş Tefal'den salata kurutucu aldık Hepsiburada üzerinden indirim adı altında 650 liraya sarılıyordu. İkimizin de ürünü kırık geldi bilerek yapıldığını düşünüyoruz. İade var değişim yok telafi edilmiyor. Ben uygun fiyata aldım şu an 1000 lira ve tekrar sipariş vermemiz gerekiyor. İndirim adı altında bize kırık ürünleri gönderdiler ikimize de kırık gelmesi tesadüf değil Tefal gerçekten hayal kırıklığı. Tefal'den onlarca ürün aldım ama gerçekten bir daha asla almayacağım. Acilen telafi edilmesini istiyorum. Eğer gerçekten kırık gönderilmediyse Tefal bunu telafi etsin!

28 Ekim 2024 09:15 (Şikayetten 1 gün sonra)

31 Ekim 2024 13:07

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Müzeyyen sonuçtan hiç memnun değil

Müzeyyen
03 Ocak 2024 19:30
Tefal Kusurlu Ürün Tedariği Konusunda Sıfır Hizmet Veriyor
Tefal Kusurlu Ürün Tedariği Konusunda Sıfır Hizmet Veriyor
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
18 Ekim 2024 18:20
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Bahar
16 Ekim 2024 12:49

Tefal Başkası Tarafından İade Edilmiş Ürünü  Bana Gönderdiler

Okan
09 Ağustos 2024 20:08
Tefal Başkası Tarafından İade Edilmiş Ürünü  Bana Gönderdiler
Sabriye sonuçtan hiç memnun değil

Sabriye
07 Ekim 2023 11:42