Tefal Kahve Makinesi Arızası

Tefal Kahve Makinesi Arızası
Nimet
28 Haziran 2023 22:211.829

Tefal Köpüklüm kahve makinesi çeyizlik ürünümü daha yeni kullanmaya başlamıştım iki defa servise gitti ve yedek parça diye tam tamına 3 aya yakın beklettiler gelen parça arızalı olunca tekrar servise götürdük servis yeniden parça istedi. Hemen hemen 1 aya yakın parça gelmedi parça geldi. Ürün hazır dediler. Gidip aldık. Şimdi ürünüm hiç çalışmıyor bu sorunu yaşadığım halde Tefal gerekli destekte bulunmadı.

2 Temmuz 2023 09:45 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Tefal Kahve Makinesi Arıza

Yasemin
30 Mayıs 2024 11:013.464

Tefal marka Köpüklüm kahve makinesi aldım. Bir ay içinde ara ara pişirme yapmadığı için servise gönderdim. Servisten gel...

Tefal Kahve Makinesi Arıza

Tefal Köpüklüm Kahve Makinesi Kırmızı Işık Sorunu!

Tefal KöpüklümKahve Makinesi Kırmızı Işık Sorunu!

Büşra
Tefal Kahve Makinesi Pişirme Sorunu

Tefal KahveMakinesi Pişirme Sorunu

Hande
Tefal Makineyi Yerleştirdiğimde Işık 2-3 Sn Sonra Sönüyor Makine Çalışmıyor!

Tefal MakineyiYerleştirdiğimde Işık 2-3 Sn Sonra Sönüyor Makine Çalışmıyor!

Solmaz
Tefal Köpüklüm Cm8118tr Kırmızı Işık Sorunu