Tefal İade Almıyor, Outlet Mağazaları Hangi Ürünleri Satıyor

Ziynet
31 Ağustos 2023 17:56

İstanbul Optimum Tefal outlet mağazasından outlet ürünü olmayan buhar kazanlı ütü aldım, buhar çıkışından memnun olmadığım için ürünü iade etmek istedim. Almadı mağaza müdürü, ürünü servise göndermemi istediler, hiç kullanılmayan ürünü Servise göndermem istendi, insanlar rengini beğenmeyip ürünü iade ettikleri bir Devirde, bunu yaşadığıma inanmıyorum, ayrıca ürünün outlet mağazasından aldığım için sorun yaşadığıma inanıyorum, ürünü iade edip Akasya mağazasından ürünü yenisiyle değiştirmek istiyorum, Tefal markasına inancımı kaybetmek üzereyim

01 Eylül 2023 09:05 (Şikayetten 15 saat sonra)

01 Eylül 2023 10:22

01 Eylül 2023 15:43

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Ziynet
01 Eylül 2023 16:00

Yani urunu aldınız bir Tefal mağazasından fatura kesildi daha mağazadan çıkmadan bile hiçbir şekilde urunu iade edemiyorsunuz anlıyorum Tefal markayı bundan sonra hiçbir şekilde tüketmeyeceğiz

05 Eylül 2023 10:39

Songul sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Kazanlı Ütü Sorunları Ve İade Mağduriyeti Yaşadım

Songul
05 Temmuz 19:33
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
21 Ocak 17:36
Tefal Ütüde Su Sızdırma Sorunu Ve İade Talebi
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
15 Kasım 2024 19:45