Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Easy Fry XXL

19 Eylül 2024 19:25

Media Markt’dan aldığım Tefal easy fry XXL ilk kullanımdan sonra ikincide bozuldu. Servise ürün bıraktım, 4. Gün ürün için aradığımda sekreter hanım işletmeciye benim ürünümü sorduğunda ürünün garantisi var sırası gelince bakarız dedi, sekreter hanım da arıza tespitinin daha yapılmadığı cevabını verdi ve konuyu kapattı. 20 iş günü servis hakkını bekleterek yorumluyorlar. Ürünü geri alacağımı söyledim. Gayet normal karşıladılar gelin alın, tamam geliyorum dedim, sekreter hanımdan ürünü teslim almak için yaklaşık 5 dakika bekledim, sekreter hanım ürünü getirince ustamız sizden için beklesin görüşmek istiyor. Deyince beni gülme tuttu. Bunlar bekletmeyi huy edinmiş. Bu arada Tefal kalitesini de yeniden gözden geçirmek lazım, bu da ayrı konu, içinden Türkçe kullanım kılavuzu çıkmıyor. Ürün ve servis iyi değil. Tefal'den ürünü iade almalarını istedim, mümkün değil dediler. Yarın başka bir servise yaptırmak için bırakacağım ama başka markadan yedek bir airfry da aldım. Demek 5 liralık ürünü 15 liraya satacaksın, sonra da böyle servis servis gezdireceksin. Bunları yardımcı olmanız için yazmadım. İnsanlar görsün bilsin. Kaliteli değilsiniz.

20 Eylül 2024 08:36 (Şikayetten 13 saat sonra)

30 Eylül 2024 10:14

Fan ve fana bağlı iç parçalar bozulmuş. Servis 2-3 hafta parça bekleme süresi dedi bekliyorum. Bir kere kullan sonra içi değişsin. Yenisini vermek akıllarına gelmedi.

Aysel
07 Mart 2024 12:15
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
01 Şubat 2024 21:36
Tefal Easy Grill Airfrey İade
Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Emrullah
02 Şubat 2024 21:43
Tefal Airfrey İade İstiyorum Sesimizi Duyun Ürününüzün Arkasında Durun
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceren
14 Ağustos 2024 19:15