Tansu sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 22:19

Tefal Airfryer easy Fry & Grill ürününü Amazon üzerinden sipariş verdim. Kullanılmaması yönünde herhangi bir uyarı bulunmayan ve diğer marka Airfryer ürünümde sorunsuzca kullandığım pişirme poşeti, Tefal airfryerin tüm üst ısıtıcı rezistansını yapışmış ve erimiş halde kapladı. Dolayısıyla ürünü 1 sefer kullanabildim sadece. Ağır bir yanık kokusuyla ve dumanla arifler'ı açtığımda fırın poşetinin saç teli inceliğinde parçalara bölünerek tüm hazneyi ve rezistansı kapladığını gördüm. Ayrıca ürünün içinde kullanılan Plastik aparatlar nedeniyle hangi yemeği ısıtırsanız ısıtın tek bir simit veya poğaça dahi olsa, yoğun bir plastik kokusuyla çıkıyor. Ürünün rezistansının değişimini veya yeni ya da bir üst modelle değiştirilmesini talep ediyorum.

29 Ekim 2024 14:51

Ek
Ek
08 Ağustos 2024 16:15

Çözüm sunulmadı. İletişime geçilmeye çalışıldığı söylenmiş ancak iletişime geçilmedi.

08 Ağustos 2024 16:05

27 Temmuz 2024 12:23 (Şikayetten 14 saat sonra)

30 Temmuz 2024 12:14

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

31 Temmuz 2024 01:36

Şikayetvar sitesinde paylaşmış olduğum telefon ve mailim güncel. Herhangi bir mail veya telefon çağrısı almadım sizden ancak bana ulaşılamadığı belirtilmiş. Herhangi bir çağrı almadım sizin tarafınızdan. Şikayetvar sitesinde kayıtlı telefon numaram üzerinden benimle iletişime geçin lütfen.

02 Ağustos 2024 11:32

Evet bana ulaşmanızı bekliyorum.

02 Ağustos 2024 22:20

İletişim bilgilerim üzerinden benimle iletişime geçmenizi bekliyorum.

Tefal Airfryer Aşırı Buhar ve Koku Sorunu

Özgür
03 Mart 2024 18:37
Tefal Airfryer Aşırı Buhar ve Koku Sorunu
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Öznur
12 Haziran 2024 10:35
Bedia sonuçtan hiç memnun değil

Bedia
20 Haziran 2024 01:44
Tefal Lütfen Ürününün Arkasında Dur
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Plastik Kokusu Yayan Tefal Airfryer Hayal Kırıklığı

Gülçin
09 Mart 2025 12:52
Yücesoy sonuçtan memnun

Yücesoy
17 Ekim 2023 11:02
"Kendi çabalarımla her hafta aramamla şikayetim çözüme kavuşturuldu ücret iadesi veya ürün değişimi kabul edildi Tefal merkezde çalışan merve hanım detaylı bilgilendirmesi şikayetimde oluşan uzun süreçte yavaş ilermeleri ve beklettikleri için özür dilemesi öncü olması sevindirici. Teşekkürler..."
Tefal Kategorileri