Orhan sonuçtan memnun değil

Tefal Blender Activflow Kapağı Sıkıştı.

29 Ocak 2024 12:41

Tefal Blender Activflow kapağı sıkıştı. Telefon açtık, servise götürdük ama makineyi çalıştırdığımız için kapağın birbirine yapıştığını söylediler. İlk kullanımda bunu yaşadık. Yenisini aldık. İlk kullanımda yine aynısını yaşadık. İade istiyoruz. Belli ki kronik bir sorun. Sürekli kullanıcı hatası diyorlar. Bir blendere ne kadar yanlış kullanabiliriz. Ne anlamsız bir bahanedir. İlk fırsatta e-posta, ses kaydı ya da herhangi bir belge alıp tüketici halem heyetine gideceğim. Hatta yenisini satın alacağım, kullanım talimatını göstereceğim, heyetin önünde sorunu göstere göstere ortaya koyacağım. Bakalım ne olacak. Başarıya ulaşınca da sosyal medyadan tecrübelerimi paylaşacağım. Tefal aldığıma pişmanım.

29 Ocak 2024 12:50 (Şikayetten 9 dakika sonra)

29 Ocak 2024 17:55
06 Şubat 2024 15:51
13 Mart 2024 11:23

Az önce aradılar. Teknik servisteki arkadaşlar gayet iyiler sağ olsun. Ancak müşteri hizmetleri ile görüştükten sonra kendilerine parça değişiminin ücretli olacağı iletilmiş. İade talep etmiştim. Bunu okuyan herkese önerim, Tefal fena değil ama sorun yaşarsanız malının arkasında durmuyor. Kronik bir sorunu kabul etmiyor. Çorba yapan blenderi var çorbanın dibi tutuyor, yıkaması zor; blenderi var -kullanım kılavuzunda belirtilen talimatlara uymama rağmen- makineyi çalıştırınca plastik aksam eriyip kapağa yapışıyor. Evim tenceresi, tavası, blender vs bir sürü Tefal ile dolu ve insanlara hep Tefal hediyeler almışımdır ama artık dilim yandı. Tek tek değiştireceğim hepsini. Tefal alacaksanız malının arkasında durmayacağını bilerek alın lütfen. Ürünlerin sorunlu videolarını çekip kılavuzları ile birlikte medyada paylaşacağım. Siz ona göre Tefal alıp almayacağınıza karar verirsiniz artık.

13 Mart 2024 15:40

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Ayla sonuçtan hiç memnun değil

Ayla
20 Kasım 2023 15:47

İrem
04 Ekim 2023 08:11

Aras
16 Eylül 2024 13:19

Veysel
05 Ekim 2023 10:50
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Seda
18 Temmuz 2023 15:42