Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Akıllı Robot Süpürge

Tefal Akıllı Robot Süpürge
Sümeyye
14 Ağustos 2024 10:39

Tefal X-plorer Seri 75 robot süpürge aldık. 1 yılı dolduktan sonra sürekli fırça takılıyor hatası verdi. Kaç kez servise götürdüm ve her seferinde sorun yok deyip geri verdiler. Evde aynı şikayeti yaşamaya devam ettim, internetten kaynaklıya bağladılar. En son müşteri hizmetleri ile tekerleğini ve fırçasını değiştirdik, sorun ortadan kalktı ama biz teknik servisi evde sorun yaşadığımıza ikna etmeye çalışıp durduk, sanki zevk alıyoruz bunu yaşamaktan. Derken servisten alalı hafta dolmadan bu sefer cihaz süpürürken şarja gitmeyip kapanmaya başladı. Bu sefer de servis sorun yok deyip durdu, biz yine servisi ikna etmeye çalıştık evde kapanıyor diye. Git gel 4 kez servise gitti, en sonunda garanti süresi doldu ve biz yine de ücret ödedik çalışsın diye, yok yine yok yine yok. Çalışmıyor, rezil olduk verdiğimiz parayla. İlk maaşımla direkt bunu almıştım, annem ameliyatla ev işi yapamıyor diye. O zamanın parasıyla bir de 1,5 maaş ediyordu. Servise götürün diyorlar ama para da alacaklar. Sorun garanti varken vardı, siz çözemediniz diyorum, sorun görülmemiş diyorlar. Ya ben olmuyor diyorum, senin sorun görülmüyor demen kimin umurunda? Olmuyorsa neden olmadığını bulmak senin işin, ben mi çözeceğim onu?

14 Ağustos 2024 11:11 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Sümeyye
08 Ekim 2024 10:10

Bir kere aradılar daha önce yaptıkları sıfırlayın, Wi-Fi ile aynı odada olsun tavsiyelerini yine yaptılar. Gittim ev bile değiştirdim. Cihaz yine çalışmadı. Sorun çözülmezse müşteri hizmetlerine ismimi verin denildi. Bu hanımefendi geri dönüş yapın dedi diye isim verdim kaç kez asla geri dönüş yapılmadı. Ürünü yine teknik servise götürdüm yine ürün çalışmadı evde, işin kötüsü bana beyaz filtresini kaybetmiş verdiler siz evde kaybetmişsinizdir dediler. Ben emindim kaybetmediğime ikinci götürüşü yaptım çalışmadı diye beyaz filtrede yok dedim teslim ederken ve kontrol ettik. Bir şekilde filtre telafi edildi derken ürünü alırken bu sefer siyah filtresi eksik veriyorlardı. E ama yeter yani. Hayır kontrolde etmesek yine bizi suçlayacaklardı. Siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz? Şikayet kaydı oluşturdum sözde müşteri hizmetlerini arıyorum süreç için bana bir kayıt yok diyorlar. Ürünü 8 ay boyunca 8-9 defa teknik servise götürmüşüm. Her ay gitmişim aynı sorun için. Böyle olduğu takdirde ürünü sorun bulunmazsa dahi değiştirmeniz gerekmiyor muydu? Garantisini bitirdiniz para verdim yine çalıştırmadınız. En sonunda da Teknik bir arıza bulunamadı deyip bant kaydı oluşturmaya devam ettiniz. Madem şikayet kaydı yok neden adam akıllı bilgi vermiyorsunuz, bizde haber bekliyoruz. Hiçbir işinizi düzgün yapmıyorsunuz. Tüketici Hakları heyetine başvurumu yapacağım. Verdiğim paraya yazık oldu. Tefal tarafından çok mağdur edildim

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 17:02
Tefal 75s Robot Süpürge Fırça Hatasından Dolayı 4 Aydır Servisten Çıkmadı.
Özlem sonucu yetersiz buldu

Özlem
21 Mayıs 14:05
Sürekli Arızalanan Robot Süpürge İçin İade Talebim Sonuçsuz Kaldı
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
17 Mayıs 10:10
Sürekli Arıza Yapan Robot Süpürge İçin İade Talebim Reddedildi
Akgül sonuçtan hiç memnun değil

Akgül
27 Mayıs 2024 12:58
Tefal Robot Süpürge Sürekli Mağduriyet Yaşatıyor
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Tefal X Plorer Series 75: Sürekli Tekerlek Sorunu Ve Hayal Kırıklığı!

Hüseyin
27 Mayıs 2024 22:12
Tefal X Plorer Series 75: Sürekli Tekerlek Sorunu Ve Hayal Kırıklığı!
Tefal Kategorileri