Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Air Fryer'dan Aşırı Buhar Çıkışı Ve Mutfakta Kullanım Zorluğu

21 Mart 2024 04:29

Merhaba, Tefal Easy Fry&Grill&Steam marka Air Fryer'ı Teknosa'dan satın aldım. Ürün yemekleri güzel pişiriyor; ancak o kadar yoğun buhar çıkıyor ki, mutfakta kullanmak imkansız hale geliyor. Buharın yoğunluğu mutfak dolaplarına zarar verebilecek düzeyde. Sorunumun Tefal tarafından çözülmesini rica ediyorum.

20 Nisan 2024 00:33

Tefal yetkilileri nasıl bu kadar büyük bir marka ürünlerinin arkasında durmaz ne arayan var ne soran şikayete dönüş olmadı ürün (airfry) çok buhar çıkartıyor ürününüzü iade alın ya da değişin lütfen şikayetimle ilgilenmenizi istiyorum. Saygılarımla.!

20 Nisan 2024 00:32

Arayan soran olmadı maalesef

20 Nisan 2024 00:31

30 Mart 2024 00:27

Daha önce de yazdım ama ne arayan ne de soran oldu maalesef Bu kadar kaliteli bir firmanın ürününün arkasında durmasını beklerdim

30 Mart 2024 00:25

Sayın Tefal yetkili birimi yeni aldığım Air frey pişirirken oldukça yoğun duman çıkarıyor mutfak dolaplarıma zarar verecek kadar her yerinden duman çıkıyor acaba ürün normalde böylemi yoksa bozuk mu öğrenebilir miyim Lütfen yardımcı olabilir misiniz

21 Mart 2024 11:37 (Şikayetten 7 saat sonra)

22 Mart 2024 18:24

Lütfen çünkü ramazanda gerçekten çok lazım oluyor rahatça kullanamıyorum

24 Mart 2024 15:01

Sayın Tefal yetkilileri şu ana kadar bir dönüş almadım maalesef sizden tek öğrenmek istediğim üründe mi GATA var ben mi yanlış kullanıyorum çünkü inanın tezgah altında kullanamıyorum ürünü dolaplara da zarar verebilir şişebilir kapaklar üstelik çok duman ve koku yayıyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz Saygılar

Emine
03 Temmuz 2023 17:08
Gülfer sonuçtan hiç memnun değil

Gülfer
02 Aralık 2024 19:10
Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Sultan
10 Ocak 2024 18:33

Sema
01 Ocak 2024 11:01
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
17 Ocak 2024 18:56