Burak sonuçtan çok memnun

Sürat Kargo Saraycık Mikro Şubesi (Sincan/Ankara)

20 Ocak 2024 14:37
Burak'ın Teşekkür Mesajı
“Ürünüm teslim edildi, ilgi ve takibi için İrem hanım'a ayrıca teşekkürler.”

Trendyol'dan sistemde kayıtlı adresime geçtiğim siparişi, satıcının Sürat Kargo'ya vermesi üzerine yaşadığım bir mağduriyet. Dagıtım şubesinde 3 gündür bekleyen ürünümü teslim etmiyorlar. Bir yoğunluk veya gecikme olabilir bunu anlarım. Fakat bugün şubeyi aradığımda; bana, ''sizi aramışlar yanlış mahalle ismi vermişsiniz bu yüzden geri dönmüş'' gibi olmamış bir şeyden bahsetmeleri beni buraya sevk etti. Beni arayan veya bir adres soran kesinlikle olmadı. Kayıtlara bakabilirler. Adres zaten sistemde kayıtlı. Bir aksama veya hatayı bu şekilde karşı tarafa yıkamazsınız. Bunu yapan, Sürat Kargo Saraycık Mikro Sincan/Ankara şubesidir.

20 Ocak 2024 14:08

20 Ocak 2024 15:39 (Şikayetten 1 saat sonra)
Burak
Burak
22 Ocak 2024 11:35

Ürünüm teslim edildi, ilgi ve takibi için İrem hanım'a ayrıca teşekkürler.

Saraycıklı
10 Şubat 2024 12:46
Osman sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2023 03:09

21 Kasım 2024 18:13
Sürat Kargo'nun Teslimat Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı

08 Mayıs 2024 08:35
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 13:54

Sürat Kargo Kategorileri