Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 14:20

20 Kasım tarihinde Trendyol üzerinden vermiş olduğum siparişim satıcı tarafından ertesi gün Sürat Kargo'ya verilmiş olmasına rağmen kargom günlerdir elime ulaşmadı. Planlanan teslimat tarihi 22 Kasım iken bu süre daha sonrasında kampanya döneminde yaşanan yoğunluktan sebep 26 Kasım oldu. Bugün 6 Aralık ve kargom hâlâ bana ulaşmış değil. Pazartesi günü aradım Müşteri hizmetlerini bana zaten benimde ekranda görmüş olduğum bilgileri tekrar ediyor. İlgili yere durumunuzla ilgili bilgi vereceğiz diyor tamam diyorum bekliyorum. Üstünden 2 gün daha geçiyor yine bir haber bir değişiklik yok. Perşembe günü tekrar arıyorum aynı şeyler yine tekrar ediliyor. İlgili yere durumunuzu söyleyeceğim süreci daha hızlandırsınlar falan filan. İptal etmek istiyorum. Sonuç olarak bu kargo bana 2 haftadır gelmedi belli ki gelmeyecekte ürün size ulaştıktan sonra iade edebilirsiniz diyor. Böyle saçmalık olabilir mi ürün bana gelmiyor ki zaten ürünle bir sıkıntım da yok sorun sizin iş bilmezliğiniz!

Tuğba
Tuğba
16 Aralık 2024 14:18

Bakın Sürat Kargo pişmanlıktır. Kendilerini defalarca aramama rağmen hiçbir çözüm sunmadıkları gibi neredeyse 1 aydır bana ulaştırılamayan ve satıcıya iade ettikleri kargomun akıbeti hakkında bile herhangi bir şekilde ne bir mesaj ne bir arama aldım. Bu kargo firmasıyla çalışan hiçbir satıcıdan da ürün almamaya özen göstereceğim.

İlayda sonucu yetersiz buldu

20 Temmuz 2023 16:45