Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 17:15

Şok'tan 09.08.2023 tarihinde yastık kılıfı aldım tanesi 59.90 olan kılıftan iki adet aldım kılıfı yıkadım ve çamaşır makinem tüy doluydu şu an kılıf kullanılmayacak halde asla ele alınmaz 120 lira param çöp oldu. Ürünün fişini mağazada unutmuşum elimde yok yardım için gittim ama sonuç alamıyorum. Elimde kaldı bir daha asla yüklü fiyatta bir şey almam bana da ders oldu. Param hiçe gitti mağdur edildim. Böyle bir market zincirinden bu şekilde bir şey asla beklemezdim. Alışveriş yaptığım içinde çok pişman oldum ve müşteri memnuniyetinin de önemli olmadığını anlamış oldum.

28 Ağustos 2023 00:02

Sorunumla ilgili iletişime geçilmiyor cevap verilmiyor hiçbir çözüm önerisi yok makinem mahfpldu kıyafetlerim öyle mağdur oldum bunu dile getirdim param boşuna gitti ama çözüm sunmadılar cevap bile verilmedi sonuca bağlanmadı şikayetim yanıtsız beklemekte

16 Ağustos 2023 11:07

Sorunumun çözümü için hala bir adım atılmadı hala sonuç yok

14 Ağustos 2023 09:15

Hala sorunum çözülmüyor makinem berbat durumda bütün her şey kıl tüy oldu ne yıkasam pislik içinde kaldı böyle bir şey olabilir mi mahvoldu her şeyim iki kılıf yüzünden nası satabiliyorsunuz kontrolü yapılmıyomu bunun anlamıyorum bu kadar mağdur edilebilir mi

10 Ağustos 2023 15:25 (Şikayetten 22 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini, ürün adını, son tüketim tarihini, parti numarasını, ürünün üretici firmasını ve fiş numarasını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

11 Ağustos 2023 00:38

Manisa Alaşehir Kurtuluş mahallesindeki şubenizden aldım fişimi almayı unutmuşum o yüzden aynı günde olsa iade veremedm

11 Ağustos 2023 10:47

Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; ürün adını ve ürünün üretici firmasını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

11 Ağustos 2023 17:56
Şok Marketler Kalitesiz Kırlent Kılıfı!

Ürün bu yanları çamaşır makinamıda mahvetti kıyafetlerim pislik içinde çıkıyor hala makınadann

Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 18:15

18 Nisan 2024 16:33
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 13:18
Şok Marketler İndirimsiz Ürün