Sercan sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 12:49

Cumartesi günü akşam vakti, kasiyere kasaya yakın duran çocuk zıp zıp topunun fiyatını sordum. O da fiyata bakarken kasadan geçirmiş oldu ve 'tek kaldı, alın, herkes soruyor' dedi; ben de aldım. Ertesi gün Cosfer marka zıp zıp topun kutusunu kızımla birlikte açtığımda içinden Can Top firmasına ait bir top çıktı. Tabii ki kızımla birlikte açtığım için topu şişirmek zorunda kaldım. Eğer yamuk olmasaydı, iade etmeyi düşünmemiştim; ancak şişirdiğimiz top hem yamuktu hem de çok kalitesiz olduğu için pazartesi sabahı aldığım şubeye iade etmek için gittim. Fakat şube yetkilisi olmadığı için 'akşam tekrar gelin' diye gönderildim. Akşam tekrar gittiğimde şube yetkilisi, topu şişirdiğimiz için ürünü alamayacaklarını söyledi. Bunu söylerken ne benim söylediklerimi dinlemeye açık ne de iletişim kurmaya istekliydi. Böyle bir şey nasıl olabilir? Gerçekten anlamıyorum. Hem farklı marka ambalaj içinden çıkan ürünün markası farklı çıkıyor, hem de suçlu duruma düşen ben oluyorum. Gereken tüm yerlere şikayetimi yapacağım.

13 Aralık 2023 13:13 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Sercan
Sercan
13 Aralık 2023 13:22

Mimar Sinan Mah. Ali İhsan Paşa Blv. No:43/A, 09100, Efeler /Aydın Görüştüğüm yetkili Fırat Karaca

13 Aralık 2023 14:01

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

Amine sonuçtan memnun değil

04 Nisan 2024 16:32
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 12:58
Şok Marketler Şok Usulsüz Para Alınması Müşteriden