29 Mart 2024 00:52

2021'de Silverline markasından ankastre fırın satın aldık. Fırın geldiği günden beri düzgün çalışmadı. İlk zamanlar yemekleri çok uzun sürede pişiriyordu. O dönemde evde hassas durumda olan annemiz olduğu için sık sık servis çağıramadık. Daha sonra ise hamur işlerini 10 dakika içinde yakmaya başladı. Servisi çağırdık, değişiklik yaptıklarını söylediler; ancak bu kez fırın üstü pişirirken altını pişirmiyor, hamur gibi kalıyor ve kekler kabarmıyordu. Servis gelip ölçüm yaptı ve her şeyin normal olduğunu söyleyip gitti. Ancak biz yine börek pişirdik ve aynı sorunla karşılaştık. Bunun üzerine servis fırını aldı, fakat herhangi bir işlem yapılmadı. Orada kek pişirip normal olduğunu iddia ettiler. Olayı resimlediklerini söylediler ama keşke bizim de orada olmamızı sağlasalardı. Daha önce iki kez servise 'Yanınızda deneyelim, pişirme yapalım' demiştik. Şimdi ise, büyük bir hevesle aldığım fırını evimde üç buçuk yıldır kullanamamanın mağduriyetini yaşıyorum. Hâlâ balkonuma koyduğum mini fırınımı kullanıyorum. 50 yaşımı geçmiş bir birey olarak hamur işi yapmayı ve fırın kullanmayı bilmediğim söyleniyor. Kullanım hatasıymış gibi gösteriliyor. Silverline ailesi ve servisinin söylemleri karşısında, yaptığım kek ve böreklerin, çektiğim resimlerin ve videoların, her denemede malzemelerin israfının mağduriyetimin hiçbir önemi olmadığını düşünüyorlar. Bilgilerinize ve vicdanınıza sunarım.

Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2025 14:23
Garantisi Devam Eden Ankastre Fırın İçin Haksız Servis Ücreti Talebi
Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Silverline Ankastre Set Ve Servis Hizmetinden Memnuniyetsizlik

Selahattin